Beardgate: het gekste ‘schandaal’ van de iPhone 6 Plus tot nu toe

Rutger Otto
4 oktober 2014, 14:12
1 min leestijd
Beardgate: het gekste ‘schandaal’ van de iPhone 6 Plus tot nu toe

Vreemde nieuwe klachten duiken op op het internet: verschillende mannen melden dat hun baardharen tijdens het bellen in de iPhone 6 Plus blijven hangen.

Baardharen blijven hangen

beardgateHet houdt niet op met de ‘schandalen’ rond de nieuwe iPhone. Waren we eindelijk (bijna) van Bendgate af, duikt er weer iets nieuws op. Beardgate. Verschillende mannen hebben al gemeld dat hun baardharen in de iPhone 6 Plus vast komen te zitten. Op het forum van 9to5Mac klaagde een gebruiker dat de iPhone ‘haren uit mijn gezicht blijft trekken als ik telefoneer’. Blijkbaar blijft zijn baard tussen het minimale randje tussen scherm en aluminium hangen.

Wat blijkt, na een zoekrondje op Twitter, blijken meerdere mensen er last van te hebben. De gebruiker vond al drie bebaarde iPhone 6 Plus bezitters die over hetzelfde klaagden. “Mijn haar blijft hangen in het microscopisch kleine randje tussen het glas en aluminium van mijn iPhone 6 hangen”, schreef er één. Een ander heeft zijn nieuwe iPhone zelfs teruggebracht om die reden.

Pijnlijk, maar lollig

Het is natuurlijk behoorlijk pijnlijk als je tijdens het bellen steeds komt vast te zitten met je baardhaar. Toch zal het niet zo’n impact hebben als Bendgate en is dit schandaal meer een geinig probleem waar mensen zonder baard om kunnen lachen. Tot een formeel excuus van Tim Cook zal het waarschijnlijk niet leiden. Wellicht komen er de komende dagen nog hilarische filmpjes online waarbij het probleem wordt uitgeprobeerd op bebaarde heren.

Lees meer iPhone 6 Plus nieuws

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's