Batterij problemen iPhone 4s bijna verholpen
Redactie

Apple’s nieuwste pronkstuk, de iPhone 4s heeft batterijproblemen. Dit werd al snel bekend nadat de iPhone de verkoop in ging. Bij sommige gebruikers was de telefoon binnen 5 uur minimaal gebruik al helemaal leeg.

Het probleem zit in de iOS software voor de iPhone. Het exacte probleem is nog niet vastgesteld, maar waarschijnlijk komt het door een bug in de locatievoorzieningen en het automatisch bijwerken van tijdzones. Een woordvoerder van Apple laat het volgende weten:                                                                                                                    

Er zijn inderdaad een aantal bugs aangetroffen die invloed kunnen hebben op de levensduur van de batterij. Apple zal binnen enkele weken met een update komen die een einde moet maken aan deze problemen”, aldus de woordvoerder.

Software update

In nieuwe iOS software voor de iPhone, iOS 5.0.1 zou het probleem verholpen moeten zijn. De eerste beta versie is te downloaden van de nieuwe software.  Op dit moment wordt de nieuwste software getest door Apple. Wanneer het probleem verholpen is zal de update beschikbaar komen voor de iPhone 3Gs, de iPhone 4 en uiteraard de iPhone 4s.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.