Doe mee aan BarCode: 24-uursmarathon voor app-developers (advertorial)
Redactie

Op 7 en 8 februari is de oude gevangenis aan de Rotterdamse Noordsingel het decor voor BarCode: een 24-uursmarathon voor app-ontwikkelaars georganiseerd door Microsoft. Schrijf je nu gratis in en neem deel aan dit toffe event!

Apps ontwikkelen op een unieke locatie

BarCode richt zich op app-developers die een app in de iTunes Store of Google Play Store hebben en deze willen omzetten naar Windows 8 of Windows Phone. Gratis inschrijven en deelnemen aan BarCode kan via www.24barcode.nl. Microsoft zal deelnemers tijdens BarCode voorzien van eten, drinken en snacks. Je hoeft dus alleen een slaapzak en een laptop met de juiste software mee te nemen.

De 24-uursmarathon staat in het teken van diverse interesse sessies en als developer word je bijgestaan door experts die je voorzien van persoonlijk advies. Er wordt ingegaan op de technische kant van het succesvol uitbrengen van apps voor Windows 8 of Windows Phone, maar ook stilgestaan bij de marketing ervan. Tussendoor is het daarnaast mogelijk om een hapje te eten en te ontspannen in de Xbox-cel. Ook na afloop kun je als deelnemer rekenen op ondersteuning vanuit Microsoft.

Gratis deelnemen aan BarCode

BarCode duurt van 7 februari (19.00 uur) tot 8 februari (19.00 uur), waarbij je deelneemt aan een gevarieerd programma op een unieke locatie. “We willen niet alles verklappen, maar er lopen ook een paar echte zware jongens rond”, aldus de organisatie. Het adres van de gevangenis is Noordsingel 115 te Rotterdam en gratis parkeren kan op het terrein eromheen. Kom je met de trein, dan kun je lopend de locatie bereiken vanaf station Rotterdam Centraal.

Inschrijven voor Barcode is geheel gratis en kan heel eenvoudig via www.24barcode.nl.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.