Bang With Friends uit de App Store gehaald

Wouter Nijsen
19 mei 2013, 9:51
1 min leestijd
Bang With Friends uit de App Store gehaald

Apple heeft iPhone-app Bang With Friends uit de App Store gehaald. Met de app kun je anoniem aangeven met wie van je Facebook-vrienden je wel het bed zou willen delen.

De makers van Bang With Friends hebben geen reden gekregen voor het verwijderen van Bang With Friends uit de App Store en doen er momenteel alles aan om de app weer terug te krijgen. De dienst heef inmiddels al meer dan een miljoen gebruikers, zo beweert mede-oprichter Colin Hodge tegenover Valleywag.

De werking van Bang With Friends is simpel. Je geeft aan wie van je Facebook-vrienden wel leuk genoeg is om het bed mee te delen en als zij dat ook van jou vinden, worden jullie daar beiden van op de hoogte gesteld. Mocht je echt niet kunnen wachten tot de iPhone-versie van de app weer in de App Store staat, dan kun je ook tijdelijk gebruikmaken van de Android- of web-app.

Het is waarschijnlijk dat Apple de app heeft verwijderd vanwege de controversiële inhoud, maar het kan ook te maken hebben met de privacy-issues die waren ontdekt. Zo zou het nog mogelijk zijn om op bepaalde manieren te achterhalen wie van de app gebruikmaakt, ook al is er geen match tussen de twee personen.

Categorie: Apple
Spotlight: App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Black Friday