Onderwijskorting: Apple start Back to School 2016 in Nederland en België
Lars Paymans

Apple start vandaag de Back to School-actie in Nederland en België. Studenten en scholieren kunnen bij een aankoop een gratis Beats-koptelefoon krijgen. Dit zijn de voorwaarden en deelnemende producten.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Back to School 2016 in Nederland en België gestart

De actie begint vandaag en loopt in Nederland en België tot en met 5 september 2016, en heeft betrekking op iPhones, iPads en Macs. Op een speciale website benadrukt Apple bovendien de onderwijskorting die je als student op verschillende Apple-producten aan kunt vragen.

Back to School

Als je als scholier of student een nieuwe Mac koopt krijg je er een gratis Beats Solo2 draadloze koptelefoon ter waarde van €299,95. Nieuwe iPhones en iPads worden tijdelijk gebundeld met een gratis PowerBeats2 draadloze oortelefoon die normaal gesproken €199,95 kost. Deze oortelefoon kun je via Bluetooth aan je iDevice koppelen, zodat je niet meer met een snoertje hoeft te klungelen. Een mooie aanloop naar de iPhone 7 die geen koptelefoonaansluiting zou krijgen? Wie zal het zeggen.

De Back to School 2016 actie geldt voor de volgende producten:

  • iPad: iPad Pro 12.9, iPad Pro 9.7
  • iPhone: iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus
  • Mac: iMac, Mac Pro, MacBook, MacBook Pro, MacBook Air
Bekijk de Back to School 2016 actie en alle deelnemende producten op de website van Apple.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.