Back to School 2014: Apple deelt weer cadeaubonnen uit

Wouter Nijsen
1 juli 2014, 17:03
1 min leestijd
Back to School 2014: Apple deelt weer cadeaubonnen uit

Hoewel de vakantie voor veel studenten en scholieren nog niet is begonnen, heeft Apple de jaarlijks terugkerende Back to School-actie alweer beschikbaar gemaakt. Met deze actie krijgen studenten en scholieren extra voordeel bij de aanschaf van een Mac, iPhone of iPad.

Lees verder na de advertentie.

iTunes tegoed Back to School

Bij de aankoop van een iPad of iPhone ontvangen studenten een Apple Store-cadeaubon van 35 euro. Bij het aanschaffen van een nieuwe Mac zit een bon van 70 euro inbegrepen.  De bon is zowel in de fysieke Apple Store als online te besteden. De cadeaukaart kun je voor het eerst dit jaar niet inwisselen in iTunes, de actie geldt alleen voor hardware en accessoires.

Meer over de Back to School-actie

Naast de cadeaubonnen ontvangen studenten en scholieren de gebruikelijke onderwijskorting op Apple-producten. Hiermee bespaar je tot 210 euro op de aankoop van een nieuwe Mac en 38 euro op een nieuwe iPad. De onderwijskorting geldt niet voor iPhones.

Wat misschien verwarring kan opleveren, is dat er op de Apple-website staat aangeven dat deze actie alleen geldt voor universitaire studenten. Uit voorgaande jaren blijkt dat zowel MBO- als HBO-studenten van deze actie kunnen profiteren. Wanneer je als ouder een Apple-product aanschaft voor een studerend kind ontvang je de korting eveneens. Dit geldt ook voor medewerkers in het onderwijs ongeacht hun functie. De Back to School-actie geldt tot 9 september 2014. Lees er meer over op deze pagina.

Apple minder gul

Vergeleken met voorgaande jaren is Apple wel wat minder gul geworden. Zo kreeg je in 2011 een tegoedbon van 75 euro bij het aanschaffen van een Mac en in 2012 zelfs 80 euro. Sinds vorig jaar is wel de iPhone aan het lijstje toegevoegd; voorheen kreeg je alleen bij een Mac of iPad een cadeaubon.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu