AT&T-werknemers mogen niet op vakantie in juni

Redactie
17 april 2010, 16:10
1 min leestijd
AT&T-werknemers mogen niet op vakantie in juni

The Boy Genius Report is er achter gekomen dat werknemers van AT&T geen vakantie in juni mogen plannen. We zagen dit al eerder tijdens de lanceringen van de vorige iPhones. Het ziet er dus steeds meer naar uit dat Apple weer een nieuwe iPhone 4G(of iPhone HD) gaat lanceren in juni, want AT&T verwacht dus grote drukte in juni.

Geruchten over de nieuwe iPhone 4G of iPhone HD

Op internet circuleren tientallen geruchten over een mogelijke iPhone-lancering in juni. Al deze geruchten klinken allemaal erg geloofwaardig, maar dit komt niet door de ‘betrouwbare’ bronnen van de mensen die deze geruchten de wereld in brengen. Apple lanceert nu namelijk al drie jaar een nieuwe iPhone in juni. Dit doen ze om klanten te behouden, want in juni lopen de abonnementen van de eerste iPhone-gebruikers af.

Op het moment dat abonnementen aflopen, gaan mensen opzoek naar een nieuwe telefoon. Als Apple op dat moment niet iets ‘nieuws’ kan leveren, kan het zo zijn dat de voormalig iPhone-gebruikers overstappen naar bijvoorbeeld een Android-toestel. Apple zou dan dus klanten verliezen. Dit is de belangrijkste reden dat Apple hoogstwaarschijnlijk ook dit jaar weer een iPhone in juni gaat lanceren.

Bron: BouGeniusReport

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's