AT&T slaat terug met eigen commercial

Redactie
7 februari 2011, 18:33
1 min leestijd
AT&T slaat terug met eigen commercial

Sinds deze week verkoop niet alleen AT&T meer iPhones in Amerika. Ook Verizon mag nu namelijk de iPhone aan de Amerikanen verkopen. Beide telco’s zijn nu flink naar elkaar aan het uithalen via commercials, net zoals in Nederland gebeurde met T-Mobile, KPN en Vodafone. Verizon haalde eerder deze week uit naar het netwerk van AT&T, maar AT&T weet met een nieuwe commercial goed zich af te bijten.

Meerdere verbindingen tegelijkertijd

Met de iPhone kan je in theorie bellen én internetten op hetzelfde moment. Hierdoor kan je tijdens een gesprek even snel iets opzoeken op bijvoorbeeld Facebook of Twitter. Met de iPhone en het netwerk van Verizon kan dit echter niet. Het CDMA-netwerk van Verizon ondersteunt dit op dit moment niet. Van dit feit maakt AT&T gebruik in de onderstaande commercial.

http://www.youtube.com/watch?v=8M5u6ES7BBo&feature=player_embedded

Concurrentie in Nederland

Sinds enkele weken kan je de iPhone 4 in Nederland kopen bij verschillende providers. In de eerste week gedroegen T-Mobile, KPN én Vodafone zich ook als AT&T en Verizon. In verschillende kranten en bushokjes verscheen al snel de tekst ‘Want zo’n iPhone verdient toch een topnetwerk?’. Dit was een voorbeeld van een aanval door KPN. In de daarop volgende weken zijn er veel soortgelijke advertenties verschenen van de rest van de telco’s.

Categorie: Providers
Spotlights: KPN, T-Mobile, Verizon, Vodafone

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's