Appuloha1l: Serieus of Grap?
Redactie

Morgen is is het de dag dat de jailbreak voor firmware 3.1.2 uit zal komen, althans, als we het appuloha1l-team mogen geloven. Gisteren schreef ik al over de innovatieve plannen van het team, maar vanaf vandaag is daar toch weer een beetje extra twijfel ontstaan. Op de site van het team kondigen ze namelijk ‘chocolatera1n’ aan, maar Geohot beweert op Twitter dat hij de domeinen voor deze naam al veel eerder heeft vast gelegd.

Real or Fake?

Real or Fake?

Chocolatera1n is een tool die vergelijkbaar is met de PwnageTool van het Dev-Team. Maandag zal deze tool uitkomen, maar eigenlijk is deze nog overbodig. Volgens het appuloha1l-team kan iedereen vanaf zondag het best gebruik maken van ha1ltunes. Chocolatera1n is bedoeld voor de volgende firmware die Apple uitbrengt. Appuloha1l denkt dus Apple een stap voor te zijn.

Op dit moment wordt het appuloha1l-team niet serieus genomen door de jailbreakers die we op dit moment goed kennen, maar wie weet zijn zij de toekomst. Ze schrijven met veel passie, mysterie en kennis over hun tools, en alles ziet er geloofwaardig uit. Wat denken jullie hiervan? Zijn het professionals of grappenmakers?

Morgen zullen we weten of de tools van appuloha1l werken. Tot die tijd kan je hun site in de gaten houden.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.