Placeholder
Redactie

<br />Zoals ik eerder vandaag al posten zou ik een review maken van de nieuwe app Video vault. Ik heb van  ontwikkelaar Tom Connolly een testversie van de app gekregen. De basis van de app is dat iedereen wel wat te verbergen heeft, middels deze app kun je je “geheime”  video’s verbergen.

Om de bestanden  te beschermen word er gebruik gemaakt van een vier cijferige pincode. Je kunt via WIFI films in Video vault plaatsen en dan is het beschermd door het wachtwoord. Dit doe je heel simpel via je browser, ondersteund worden Internet Explorer, Firefox en Safari.

Wel jammer dat het alleen via WIFI gaat want dit duurt namelijk best lang. Het test bestand wat ik heb gebruikt van 6.5 mb groot en dit duurde 1.40 min. Handig voor kleinere bestanden maar hele films op deze wijze beschermen is te omslachtig helaas.  Het is me niet gelukt de, in de kluis geplaatste video te bekijken. De app crasht dan, de prijs van €2.39 is dan ook hoog voor een app die niet geheel lekker werkt.  De app ondersteund de volgende formaten .mov, .mp4, mpv en .3gp.

Hier onder nog een aantal screenshots.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.