Kinderen kunnen zich nu inschrijven voor het Apple Zomerkamp 2016

Lars Paijmans
21 juni 2016, 15:48
1 min leestijd
Kinderen kunnen zich nu inschrijven voor het Apple Zomerkamp 2016

Bij het woord zomerkamp denk je misschien aan liedjes zingen bij het kampvuur en een cursus hutten bouwen, maar Apple laat zien dat het ook anders kan. Het Apple Zomerkamp 2016 is zojuist aangekondigd, ook in Nederland.

Lees verder na de advertentie.

Apple Zomerkamp 2016 registratie geopend

Met het Apple Zomerkamp 2016 nodigt Apple over de hele wereld kinderen tussen de 8 en 12 uit om meerdere keren langs te komen bij een Apple Store. Hier krijgen ze vervolgens op speelse manieren uitgelegd hoe ze interactieve boeken en films kunnen maken, met een beetje hulp van Apples producten en software natuurlijk. Dit gebeurt allemaal aan de hand van twee workshops: Verhalen vertellen met iMovie en Interactief verhalen vertellen met iBooks.

Apple Zomerkamp

Je kunt je vanaf nu aanmelden voor deze Apple Zomerkamp 2016 sessies in de Apple Store in Den Haag, Haarlem of Amsterdam. Als je interesse hebt is het slim om je snel in te schrijven, omdat het aantal beschikbare plaatsen beperkt is. Naast het Nederlandse zomerkamp zal Apple ook in onder meer Amerika, Frankrijk, Duitsland, Japan en Turkije deze actie houden. Naast het Apple Zomerkamp houdt Apple wel vaker educatieve workshops in de Apple Store, die regelmatig ook op ouderen gericht zijn.

Kinderen tussen de 8 en 12 jaar kunnen zich gratis inschrijven, al is een ouder of begeleider wel verplicht om mee te gaan tijdens de workshops. Als leuke bonus krijgen alle deelnemers aan het Apple Zomerkamp een speciaal Apple Summer Camp t-shirt. De workshops worden gehouden in de periode tussen 11 juli en 12 augustus. Inschrijven kan op de website van Apple.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu