Vodafone Topdeal: de iPhone 12 tijdelijk extra scherp geprijsd!

Zo volg je Apples WWDC-livestream vanuit je luie stoel

Bram Lettenmeijer
3 juni 2022, 10:49
2 min leestijd
YouTube video player

Apple kondigt op maandag 6 juni weer allerlei nieuwe software aan tijdens zijn WWDC-keynote. Denk hierbij aan iOS 16, watchOS 9 en nog veel meer. Zulke grote onthullingen wil je natuurlijk niet missen. Wij vertellen je hoe je de presentatie live kunt volgen.

Lees verder na de advertentie.

Volg de onthulling van iOS 16 live

Op maandag 6 juni is het zover: Apples WWDC-keynote vindt dan plaats. Om 19:00 uur (Nederlandse tijd) betreedt Tim Cook het podium, waar hij allerlei nieuwe Apple-software gaat aankondigen. Hieronder valt het langverwachte iOS 16, de nieuwe versie van Apples mobiele besturingssysteem. Waarschijnlijk brengt iOS 16 interactieve widgets, een verbeterd vergrendelscherm en een always-on-functie naar je iPhone.

Lees ook: Deze tien iOS 16-functies zijn al bekend

Ook verwachten we watchOS 9, iPadOS 16, macOS 13 en tvOS 16 te gaan zien. Met andere woorden: je iPhone, iPad, Apple Watch, Mac en Apple TV krijgen binnenkort een flinke softwarematige facelift. Gewoonlijk kondigt Apple tijdens het WWDC-evenement enkel software aan, maar volgens meerdere geruchten komt de fabrikant dit jaar ook met een geüpdatete MacBook Air. Deze zou een nieuw ontwerp en een M2-chip krijgen.

WWDC 2022 - June 6 | Apple

Je kunt de WWDC-livestream op Apples eigen website volgen, maar ook via het YouTube-kanaal van de fabrikant. De onthullingen van Apple zijn ook live te bekijken met een Apple TV. Met de Apple TV 4K en Apple TV (vierde generatie) bekijk je het evenement via de Apple TV-app. Deze is standaard op het kastje geïnstalleerd.

Blijf via iPhoned op de hoogte van het WWDC-event

Uiteraard doen we bij iPhoned live verslag van het WWDC-event. Op onze website praten we je uitgebreid bij over alle aankondigingen van Apple; zowel tijdens de livestream als de dagen erna. Wil je niets missen? Volg ons dan ook even op social media:

  • Twitter: blijf razendsnel op de hoogte van het laatste Apple-nieuws op iPhoned
  • Facebook: praat met anderen over de aankondigingen
  • iPhoned-app: ontvang pushmeldingen bij breaking news en onze round-up

Tot slot hebben we nog een handige iPhoned-nieuwsbrief, die je altijd op de hoogte houdt van de laatste nieuwtjes.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen