Steve Jobs gaat nieuwtjes aankondigen: iOS5, iCloud, Max OSX Lion en nieuwe iPhone?

Morgen start Apple met de World Wide Developer Conference (WWDC) in San Francisco.

Steve Jobs, de CEO van Apple, zal morgenavond in een keynote (20.00 uur NL tijd) nieuwe producten aankondigen. Of er een nieuwe iPhone aangekondigd gaat worden is nog onbekend. 

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Met veel spanning wordt jaarlijks uitgekeken naar de keynote van Steve Jobs op het WWDC 2011. Tijdens deze keynote worden vaak nieuwe Apple producten aan het publiek gepresenteerd, zo ook de iPhone en de iPad.

Voorafgaand aan het WWDC 2011 event heeft Apple aangegeven dat het met de volgende nieuwe producten gaat komen:

iOS 5

Een nieuwe firmware versie voor de iPad en iPhone. Volgens de laatste geruchten heeft iOS5 een nieuw notificatiesysteem en biedt het de mogelijkheid om ‘widgets’ te gebruiken.

iCloud

De online muziekdienst van Apple die gelijkenissen zal vertonen met platformen zoals Spotify. Apple heeft voor deze dienst onlangs een geheel nieuw datacentrum in gebruik genomen waarmee een investering van meer dan een miljard dollar mee gepaard is gegaan.

Mac OSX Lion

De nieuwste versie van het operatingsysteem voor de Mac. Apple zal veel features vanuit de iPad verwerken in het nieuwe OS. Zie ook http://www.apple.com/nl/macosx/lion/

Een nieuwe iPhone?

Of Apple de nieuwe iPhone 4S of iPhone 5 gaat aankondigingen tijdens het WWDC is nog onbekend. Er zijn veel geruchten hierover, echter deze geruchten spreken elkaar ook veelal tegen. Wij houden alle ontwikkelingen voor je in de gaten en zullen de laatste nieuwtjes direct plaatsen.

Verwacht jij dat Apple een nieuwe iPhone gaat aankondigen? Je reactie zien we graag terug hieronder in de comments.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.