Apple-winkel op een cruiseschip

Redactie
21 februari 2010, 21:22
1 min leestijd
Apple-winkel op een cruiseschip

Het is binnenkort mogelijk om Apple-producten te kopen op een cruiseschip. Het cruiseschip Eclipse van Celebrity Cruise is het schip waarop men een speciale Apple-omgeving zal maken. De omgeving zal iLounge gaan heten. De passagiers van de Eclipse kunnen hier websites bezoeken, mails lezen, documenten uitprinten en Apple-producten kopen.

Het is bijzonder dat Celebrity Cruise een Apple-winkel aan boord bouwt. Het is niet gemakkelijk om dit te doen, want al het personeel moet een opleiding hebben gedaan om de winkel het merk ‘Apple reseller’ te geven. Bij deze opleiding leert het personeel bijvoorbeeld hoe OSX, de iPhone en de iPods werken. Dit moeten alle personeelsleden leren om de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Lees verder na de advertentie.

Meer schepen met een iLounge

De Eclipse is in 2010 en 2011 waarschijnlijk het enige schip met een Apple-winkel aan boord. In 2012 is dit waarschijnlijk niet meer zo, want Celebrity Cruise gaat dan ook andere schepen uitrusten met een iLounge. In 2014 moeten er volgens de planning 3 schepen zijn met een iLounge. Dit gaat echter alleen door als de iLounge op de Eclipse goed bevalt.

Bron: Macity

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen