‘Apple wil LinkedIn in iOS 7 integreren’
Roel van Hout

Eerder voegde Apple al Twitter en Facebook aan eerdere versies van iOS toe. Het technologiebedrijf lijkt de professionele netwerkdienst LinkedIn in iOS 7 te willen integreren. 

linkedin iphone applicationOfficieel heeft Apple daar nog niets over losgelaten, maar een ontwikkelaar die de vorige week uitgebrachte vroege versie van iOS 7 onder de loep nam vond sporen van een verregaande LinkedIn-integratie.

Dat zou kunnen betekenen dat je voortaan vanuit vrijwel elke plek op je iPhone gebruik zou kunnen gaan maken van LinkedIn. Dat is nu al mogelijk met Facebook en Twitter: vanuit je notificatiecentrum kun je updates op beide netwerken plaatsen. De diensten zijn daarnaast ook vanuit het standaard-deelscherm te gebruiken.

LinkedIn in iOS 7 nog niet definitief

Let wel: dat er sporen van zijn aangetroffen wil niet zeggen dat Apple het daadwerkelijk invoert. Al sinds iOS 4 gingen er geruchten over Facebook-integratie, maar dit kwam er pas van met de invoering van iOS 6 in 2012.

Aan de andere kant heeft Apple op de WWDC 2013 wel laten weten dat LinkedIn ingebakken gaat worden in OSX Mavericks, de aankomende versie van Apple’s besturingssysteem voor desktops en laptops. We houden je op de hoogte!

Apple voegt in iOS 7, naast dus misschien LinkedIn, ook al Vimeo, Flickr en de Chinese twitterdienst Weibo toe. In ons overzicht van iOS 7 zie je alle andere vernieuwingen op een rij!

Via: 9to5Mac

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.