Apple wijzigt iPad-video: Definitief geen flash-ondersteuning
Redactie

Apple plaatst altijd verschillende video’s op de website waarin zij het betreffende product uitlichten en de hemel in prijzen. In de nieuwe video van de iPad was te zien hoe verschillende werknemers van Apple het apparaat gebruikten. Zo zag je bijvoorbeeld iemand die over het internet aan het surfen was op de iPad. Wat daarbij opviel was dat de werknemer de flash-onderdelen van de site gewoon kon bekijken.

Dit filmpje bracht veel geruchten op het internet. Uit het filmpje zou je kunnen concluderen dat Apple flash-ondersteuning op de iPad en iPhone aan het inbouwen is, maar helaas is het tegendeel waar: De iPad komt definitief zonder flash-ondersteuning.

Apple heeft de video gewijzigd

Apple heeft de video op de iPad-pagina gewijzigd. Hieruit mogen we concluderen dat Apple absoluut niet van plan is om flash te gaan ondersteunen op de iPad, iPhone en iPod Touch. In de video is vanaf nu het bekende blauwe blokje te zien op de plaats waar voorheen het flash-onderdeel te zien was.

Bron: Apple

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Wat eens te meer aangeeft dat Apple video’s verspreid die weinig met de werkelijkheid te maken hebben en des te meer met promotie!

 • Remysoft

  Het is schande geen flash bijna als draaid op flash niet kopen die apel

 • Nick

  Belachelijk hoe apple zich gedraagt, gewoon en gevalletje moeilijk doen wat uiteraard om het geld gaat… Belachelijke arrogante houding vind ik het, flash is echt een “musthave” i.v.m. de vele applicaties die er op draaien.

 • Als ik had geweten dat flash niet op de iPad zat had ik de iPad zeker niet gekocht ENORM SLECHT. Weet iemand nog gratis download site waar je complete films kan downloaden laat het me wete j_ordyklive.nl

 • bart

  vld centrum: je hebt je wel goed verdiept in hetgeen je gekocht hebt he!! je vroeg jezelf zeker ook af waar de achterdeuren waren in je coupe??