Apple wijdt pagina aan antenne probleem iPhone 4

Redactie
17 juli 2010, 12:26
1 min leestijd
Apple wijdt pagina aan antenne probleem iPhone 4

Apple heeft sinds kort een hele webpagina op hun site toegekend aan het antenneprobleem van de iPhone 4. Op deze pagina wordt het probleem toegelicht en geeft men tips om het ontvangstprobleem te voorkomen. Ook laat men hierop testen zien van andere smartphones die met dezelfde problemen zouden te kampen hebben.

Lees verder na de advertentie.

Sinds Apple openlijk heeft toegegeven dat de iPhone 4 ontvangstproblemen heeft, schenken ze tot 30 september een gratis bumper hoes aan elke iPhone 4 koper om de storing tegemoet te komen. Wat Apple na deze datum zal voorzien van oplossing blijft een raadsel. Sinds het probleem erkend werd, is er ook een speciale webpagina op de site van Apple opgesteld die duidelijk maakt hoe de storing te voorkomen. Dit kan je doen door de linkerbenedenhoek van je toestel niet in contact te brengen met je hand. Huidcontact zou namelijk de storing teweegbrengen.

Verder wordt er ook vermeld dat de iPhone 4 niet de enige smartphone is die zulke storingen ondervindt. Ook de Blackberry, de HTC Droid en de Samsung Omnia II zouden dergelijke ontvangstproblemen vertonen indien men ze op een bepaalde manier vasthoudt. Dit laatste zal alvast in het verkeerde keelgat schieten bij bovenstaande concurrenten. Ik ben benieuwd naar hun reacties.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 4
Apple iPhone 4
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen