Apple werkt aan lichtere iPhone 5
Redactie

Volgens fabrieken die onderdelen voor de iPhone produceren, word de iPhone 5 lichter en dunner dan zijn voorganger. De iPhone 4 was al best dun, maar Apple gaat kennelijk tot het uiterste. Ook hebben sommige fabrieken hun deadline verteld, waardoor de release-datum van de iPhone 5 al een beetje bekend is geworden.

Veel slanke dennen in herfst

Een vertegenwoordiger van een fabriek vertelde dat Apple de eerste lichting al in Augustus binnen wil hebben, dit betekent dat de iPhone 5 in het derde kwartaal van 2011 wordt gepresenteerd. De eerste lichting van de iPhone 5 bestaat vermoedelijk uit een paar miljoen toestellen, het doel van Apple is om aan het eind van het jaar 25 miljoen iPhone 5’s van de fabriek te hebben gekregen.

Vertraging

Met de iPhone 4 was er al vertraging, onder andere door het ‘witte-verfprobleem’ en de verminderde ontvangst. Volgens sommige fabrieken is het bijna zeker dat er bij de iPhone 5 weer vertraging komt, doordat het toestel zo dun is, is het moeilijk om onderdelen te produceren. Het zou dus kunnen dat de release van de iPhone 5 niet in het derde kwartaal plaats vindt, maar later.

Via: the Wall Street Journal

De witte iPhone 4 had vertraging

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.