Runners deal! De iPhone 15 nu met korting oplopend tot €486!

‘Apple Watch X krijgt grotere batterij’ (dit is waarom)

Piet-Jan Lentjes
23 april 2024, 12:23
2 min leestijd
‘Apple Watch X krijgt grotere batterij’ (dit is waarom)

Volgens geruchten zijn er toffe veranderingen op komst voor de volgende Apple Watch. De Apple Watch X krijgt dan eindelijk een grotere batterij.

Lees verder na de advertentie.

Apple Watch X krijgt grotere batterij

Dit jaar bestaat de Apple Watch tien jaar en bij de Apple Watch X gaat er behoorlijk wat veranderen, althans dat zeggen de geruchten. Verschillende bronnen denken al langer dat bij de Apple Watch X de aansluiting voor de bandjes gaat verdwijnen.

Nu maak je een bandje vast aan de Apple Watch via twee gleuven aan de zijkant. Maar straks kun je het bandje dan magnetisch vastklikken aan de smartwatch. Dit zou dus wel betekenen dat de oude Apple Watch-bandjes straks niet meer te gebruiken zijn met de Apple Watch X. Dat is jammer, maar misschien komt Apple nog met een oplossing in de vorm van een soort adaptertje.

apple watch opladen

Dat de bandjes dan niet meer te gebruiken zijn is jammer, maar er zit misschien ook een voordeel aan. Een ander onderdeel krijgt dan waarschijnlijk wat meer ruimte in de kast van de Apple Watch.

Als de bandjes magnetisch worden verbonden met de Apple Watch zijn de gleuven aan beide kanten van de smartwatch niet meer nodig. Die extra ruimte zou Apple mooi in een grotere batterij kunnen stoppen. Tot deze conclusie komt ook het populaire YouTube-kanaal AppleTrack. De video kun je hieronder bekijken.

Apple Watch X! This Changes EVERYTHING! Again.

Apple heeft in de loop der jaren de accuduur van de Apple Watch volgens de specificaties niet verbeterd. Voor de nieuwste Apple Watch Series 9 staat nog steeds een looptijd van 18 uur. Toch heeft Apple onder de motorkap bij de batterij van de Apple Watch wel wat kleine verbeteringen aangebracht. Zo was de accu van de eerste Apple Watch 0,93 Wh, maar is dat bij de Apple Series 9 (41 mm) gestegen naar 1,091 Wh.

Apple Watch kopen

Heb je nog geen Apple Watch en wil je er een kopen? Of is de jouw oude Apple Watch aan vervanging toe? Dan is de Apple Watch Ultra 2 op dit moment de allerbeste smartwatch van Apple die je kunt kopen. Wij hebben de beste prijs al voor je opgezocht!

Apple Watch Ultra 2 deals

Apple Watch Ultra 2

49 mm

Geweven alpine band S

Titanium

Met mobiel internet

€ 809,95

1 dag

Bekijk bij Amazon
Amazon
Vergelijk alle Apple Watch Ultra 2 prijzen

Vind je die wat te duur? Dan is de Apple Watch Series 9 een goed alternatief. Dit is de meest recente reguliere Apple Watch. Hieronder vind je ook voor deze smartwatch de beste prijzen!

Apple Watch Series 9 deals

Apple Watch Series 9

41 mm

Geweven sportband

Aluminium

Met mobiel internet

€ 375,90

onbekend

Bekijk bij iBood
iBood
Vergelijk alle Apple Watch Series 9 prijzen
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch X
Apple Watch X

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu