‘Uitgelekte foto’s tonen verpakking Apple Watch’

Rutger Otto
8 april 2015, 8:47
1 min leestijd
‘Uitgelekte foto’s tonen verpakking Apple Watch’

Enkele weken voordat de Apple Watch in de winkels ligt, zou de verpakking van de wearable al op foto’s te zien zijn.

Lees verder na de advertentie.

Apple Watch verpakking

De foto’s werden op Instagram gedeeld door Jeremy Gan, die zijn profiel op privé heeft gezet. De kiekjes zouden gemaakt zijn op het kantoor in New York van de Britse krant The Daily Mail. Getoond wordt de roestvrijstalen Apple Watch van 42mm met een Milanese loop-bandje.

Het is aannemelijk dat The Daily Mail een Apple Watch in zijn bezit heeft om erover te kunnen schrijven. Het is echter niet helemaal zeker of de foto’s daar daadwerkelijk genomen zijn, dus de echtheid van de verpakking is niet met honderd procent zekerheid vast te stellen. Er zijn namelijk al eerder verschillende neppe Apple Watches op de markt gekomen.

De Apple Watch verpakking is vrij traditioneel zoals horlogemakers hun producten verkopen, met een kubusvormige doos. Voor bandjes is een ander doosje beschikbaar, die langwerpig en platter oogt. Volgens Gan werkt de Apple Watch beter dan verwacht. Het roestvrijstalen bandje voelt en oogt volgens hem ook fijner dan de leren variant.

apple watch verpakking

Apple Watch kopen

Met nog enkele weken te gaan voor release, duikt de Apple Watch steeds vaker in het wild op. Ook muzikant Pharrell is gesignaleerd met de Apple Watch. Hij draagt de gouden (duurste) variant met Mickey Mouse uurwerk.

De Apple Watch is vanaf vrijdag 10 april te reserveren in onder meer Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Je kunt ‘m dan 24 april gaan ophalen. Het goedkoopste model kost 349 euro. Klanten kunnen maar één Apple Watch per persoon reserveren en wachten voor de deur zou weinig zin hebben, omdat de winkelvoorraad minimaal is.

Lees meer over de Apple Watch

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Edition
Apple Watch Edition

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen