Apple Watch maakt tv-debuut om de pols van Pharrell

Rutger Otto
7 april 2015, 14:18
2 min leestijd
Apple Watch maakt tv-debuut om de pols van Pharrell

Artiest Pharrell Williams, vorig jaar uitgeroepen tot mode-icoon van het jaar, draagt al een Apple Watch. Hij was met de wearable te zien als jurylid bij The Voice en showt het horloge op zijn Instagram-account.

Lees verder na de advertentie.

Apple Watch van Pharrell

Oplettende kijkers van The Voice in Amerika merkten op dat jurylid Pharrell Williams een Apple Watch rond zijn pols droeg tijdens de aflevering van afgelopen weekend. In de uitzending werden er geen woorden aan vuil gemaakt, wel circuleert nu een foto van Pharrell met smartwatch over het web.

De muzikant draagt waarschijnlijk de gouden Apple Watch Edition met een witte band van polymeer. Op zijn Instagram-account toont hij de smartwatch van dichtbij, met als reactie: ‘Woah’. Op het korte filmpje is te zien dat hij het Mickey Mouse-uurwerk heeft geselecteerd.

Woah.

Een video die is geplaatst door Pharrell Williams (@pharrell) op

Pharrell is de eerste beroemdheid die de Apple Watch draagt tijdens een goedbekeken tv-programma, zonder dat Apple er bij is. Eerder prijkte de smartwatch al om de polsen van supermodellen in bladen als Elle en Fitness First. Dat Pharrell er nu ook één draagt is niet verwonderlijk: hij werd pas geleden nog uitgeroepen tot stijlicoon van 2014 door de Amerikaanse Fastion Designers. De Apple Watch wordt door Apple niet zomaar als smartwatch in de markt gezet, maar daadwerkelijk als mode-accessoire.

Goede Apple Watch promotie

Door mensen als Pharrell van een Apple Watch te voorzien, krijgt Apple gemakkelijk publiciteit zonder daar zelf veel voor te hoeven doen. Zo zal de Watch op veel van Pharrells volgers op de kaart komen te staan, vlak voor release van de smartwatch, die op 10 april te bestellen is en op 24 april uitkomt.

De gouden Apple Watch die Pharrell draagt, is straks te koop met een vanafprijs van 11.000 euro voor het 38mm model. De roestvrijstalen smartwatch kost vanaf 649 euro, afhankelijk van welk bandje en formaat je kiest. De goedkoopste Apple Watch is 349 euro, de duurste kost 18.000 euro.

Lees meer over de Apple Watch

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Edition
Apple Watch Edition

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen