De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

Apple Watch Ultra kan veel langer onder water dan je denkt 

Maurice Snijders
25 oktober 2023, 13:15
1 min leestijd
Apple Watch Ultra kan veel langer onder water dan je denkt 

Een Apple Watch Ultra kan tot 100 meter onder water. Maar hoe lang houdt ie het vol onder water? Dat blijkt soms verrassend lang te zijn!

Lees verder na de advertentie.

Apple Watch Ultra kan lang onder water

Amir Noorani uit Texas ontdekte per ongeluk dat de Apple Watch Ultra een periode van maar liefst drie maanden onder water kan overleven. Hij droeg zijn Apple Watch Ultra met een siliconen bandje toen hij ging duiken in Lake Travis in Texas en het noodlot toesloeg.

Toen hij een meter of 10 onder water zwom, schoot het bandje ineens los en verdween zijn Apple Watch pijlsnel naar de bodem van het meer. Hij heeft daar uiteraard nog een hele tijd gezocht naar het horloge, maar kon het niet meer terugvinden.

Teruggevonden dankzij Verloren-modus

Omdat hij verder niets kon doen, heeft Noorani via de Zoek mijn-app op zijn iPhone de Verloren-modus geactiveerd. Mocht iemand zijn Apple Watch Ultra terugvinden, dan zou er in elk geval een bericht te zien zijn.

Apple Watch Ultra onder water

En zijn Apple Watch Ultra werd na maar liefst drie maanden onder water inderdaad weer teruggevonden. Na een grondige schoonmaakbeurt leek hij aanvankelijk toch niet meer te werken, maar na een paar dagen aan de oplader functioneerde het horloge ineens weer als vanouds. Dit zegt veel over de bouwkwaliteit van de Apple Watch Ultra.

De moraal van dit verhaal? Je Apple-producten kunnen heel wat meer hebben dan je misschien zou denken. Het is daarom altijd een goed idee om de app Zoek mijn te gebruiken en een contactpersoon toe te voegen zodat potentiële vinders ten minste iemand kunnen bereiken.

Wil je op de hoogte blijven van al het Apple-nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten.

Bronnen afbeeldingen: 9to5mac, 9to5mac
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Ultra
Apple Watch Ultra

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu