Nieuwe Apple Watch Sport bandjes in het rood, blauw en oranje
Gijs Ettes

Het Apple-event dat over een uurtje van start gaat, zal voornamelijk in het teken staan van de iPhone 6S (Plus), Apple TV en nieuwe iPads. Maar Apple introduceert ook nieuwe Apple Watch Sport bandjes, zo blijkt uit een gelekte foto.

Kleuren Apple Watch Sport bandjes uitgelekt

Bovenstaande foto toont dat we in ieder geval een nieuw bandje in de kleur rood kunnen verwachten. Dit Apple Watch bandje is onderdeel van de (PRODUCT)RED-lijn, waarvan een deel van de opbrengsten wordt gedoneerd aan het Wereldfonds ter financiering van aidsprogramma’s in Afrika. De andere kleuren zouden Navy Blue en Orange zijn. Wat de nieuwe bandjes gaan kosten, is nog niet bekend. Overigens worden ook nieuwe kleuren voor de kast van de Apple Watch Sport verwacht.

Niks missen van de overige aankondigingen die Apple straks doet? Volg dan hier de livestream. Deze is te bekijken op de iPhone, iPad of iPod touch met iOS 7.0+, Mac en MacBook met OS X 10.8.5+ of Apple TV tweede of derde generatie (via het Apple Events-kanaal). Met een trucje kun je de stream ook op Windows, Linux of Android bekijken.

Lees het laatste nieuws over de Apple Watch

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.