‘Dit wordt de opvallende nieuwe kleur van de Apple Watch Series 9’

Yannick Chalkiopoulos
2 augustus 2023, 10:32
2 min leestijd
‘Dit wordt de opvallende nieuwe kleur van de Apple Watch Series 9’

De Apple Watch Series 9 komt eraan en geruchten verklappen nu al de nieuwe kleur van het horloge. Apple heeft voor een hele opvallende tint gekozen, zo ziet die eruit!

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe Apple Watch krijgt opvallende kleur

Apple presenteert dit jaar weer een nieuwe generatie van de Apple Watch, de Apple Watch Series 9 verschijnt dan. Er wordt steeds meer duidelijk over de Watch, zo weten we inmiddels dat het horloge draait op de nieuwe S9-chip. Dit is naar verluidt een compleet nieuwe chip, waardoor de Apple Watch voor het eerst sinds 2020 een écht nieuwe processor krijgt.

Lees ook: Apple Watch Series 9: worden dit de nieuwe functies?

Dat is niet alles, want nieuwe geruchten verklappen mogelijk al de nieuwe kleur van de Apple Watch Series 9. Eerder werd het nieuwe design van de Apple Watch Ultra 2 eveneens gelekt. De duurste Apple Watch verschijnt dit jaar naar verluidt ook in een donkere titanium uitvoering. Bij de Apple Watch Series 9 kiest Apple voor een véél fellere kleur, want het horloge krijgt waarschijnlijk een roze behuizing!

Apple Watch series 9

Zo ziet de nieuwe kleur van de Watch eruit

Als we de geruchten moeten geloven verschijnt dit jaar dus een roze Apple Watch. Dat is een opvallende kleur, die we bij de Apple Watch Series 8 afgelopen jaar niet zagen. Naast het nieuwe roze model is de Apple Watch Series 9 waarschijnlijk ook in de standaard kleuren beschikbaar. Je hebt dan de keuze uit goud, zilver en grafiet bij een behuizing van roestvrij staal.

De roze Apple Watch Series 9 is overigens niet het enige toestel dat Apple dit jaar in deze kleur lanceert. Volgens geruchten krijgt de nieuwe iPhone ook een roze uitvoering. De iPhone 15 en de iPhone 15 Plus worden dan in een roze jasje gestoken. Het is daarom goed mogelijk dat Apple bij de nieuwe Apple Watch voor een soortgelijke kleur kiest.

iPhone 15 kleuren

Nog even wachten op de nieuwe Apple Watch

De Apple Watch Series 9 verschijnt dit jaar dus in een felle kleur. Het horloge is daarnaast waarschijnlijk veel energiezuiniger. Dat heeft te maken met de nieuwe S9-chip, waardoor je straks weer wat langer met je batterij doet. Zo hoef je de nieuwe Apple Watch hopelijk niet meer iedere nacht op te laden.

Lees ook: Apple Watch Series 9 geruchten: dit zijn onze verwachtingen

De nieuwe reeks Apple Watches verschijnt waarschijnlijk pas aan het einde van dit jaar. Ben je nu al op zoek naar een nieuwe smartwatch? En kun je niet zo lang wachten op een nieuwe Apple Watch? De Apple Watch Ultra is op dit moment goedkoper dan ooit. Als je een goedkopere variant zoekt is de Apple Watch Series 8 een goed alternatief. Bekijk de beste prijzen vooral even in onze prijsvergelijker!

Apple Watch Series 8 prijzen vergelijken

Nieuw

€ 369,95

Bekijk beste prijs

Refurbished

€ 363,99

Bekijk beste prijs

Apple Watch Ultra prijzen vergelijken

Nieuw

€ 728,-

Bekijk beste prijs

Refurbished

€ 697,99

Bekijk beste prijs
Via: 9to5mac
Bronnen afbeeldingen: 9to5mac, ilSoftware
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Series 9
Apple Watch Series 9

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu