‘Apple Watch Series 8 krijgt nieuw design (met plat scherm)’

Piet-Jan Lentjes
19 mei 2022, 10:58
2 min leestijd
‘Apple Watch Series 8 krijgt nieuw design (met plat scherm)’

Volgens de laatste geruchten gaat het design van de nieuwe Apple Watch gedeeltelijk op de schop. De Apple Watch Series 8 gaat namelijk een plat scherm krijgen. iPhoned vertelt je meer.

Lees verder na de advertentie.

Apple Watch Series 8 krijgt plat scherm

Volgens eerdere geruchten heeft Apple voor dit jaar maar liefst drie Apple Watch-modellen in petto. Naast de Apple Watch Series 8 komt er een budgetvriendelijke Apple Watch SE en een steviger model met een robuuste behuizing, die gericht is op beoefenaars van extreme sporten.

apple watch series 7 verwachtingen 2

Jon Prosser van Front Page Tech gaat in zijn meest recente video in op het design van de nieuwe Apple Watch. Volgens meerdere geruchten gaat het design dit keer écht veranderen en krijgt de Apple Watch Series 8 een plat scherm.

Vorig jaar dacht Prosser al dat de Apple Watch Series 7 een plat scherm zou gaan krijgen, maar hij vertelde er toen wel bij dat het nieuwe glas mogelijk pas bij de Apple Watch Series 8 gaat komen. Hij haalt in zijn meest recente video een tweet van ShrimpApplePro erbij. Hierin staat dat het scherm van de Apple Watch Series 8 platter gaat worden.

https://twitter.com/vnchocotaco/status/1526255353293180928?s=21&t=Z-lJPn6mAkJ7EB8bbadwHA

ShrimpApplePro heeft al vaker geruchten op Twitter bekend gemaakt, onder andere over de twee gaatjes die (in plaats van de notch) bij de iPhone 14 Pro gaan komen.

Uitgestelde functies

Er gaan ook al langer geruchten dat de Apple Watch sensoren gaat krijgen voor het meten van je bloeddruk of je bloedsuikerspiegel, maar die komen nog niet bij de Apple Watch Series 8.

bloedsuiker app apple watch series 7 uitgelicht

De bloeddruksensor is er volgens betrouwbare Mark Gurman op z’n vroegst in 2024. Ook de sensor voor het monitoren van de bloedsuiker is nog enkele jaren verwijderd. Apple zou hiervoor nog geen bepaald jaar voor ogen hebben.

Wil je altijd op de hoogte blijven van alle geruchten rondom de Apple Watch? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Bron afbeelding: Techblood (Twitter)
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen