De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

‘Apple Watch Series 7 release is tóch in september’

Koen van Ekeren
10 september 2021, 10:27
2 min leestijd
‘Apple Watch Series 7 release is tóch in september’

Door productieproblemen was het de vraag of je de nieuwe Apple Watch Series 7 al deze maand kunt kopen. Daarover heeft Apple-analist Ming-Chi Kuo nu goed nieuws: de problemen zijn opgelost en een release lijkt nabij.

Lees verder na de advertentie.

Apple Watch Series 7 release is nabij

De nieuwe Apple Watch krijgt een ander ontwerp, met een vlakker scherm en smallere randen. Het design bezorgde de fabrieken hoofdpijn, want door de complexiteit van het ontwerp ontstonden er problemen bij het assembleren van de onderdelen. Hierop werd besloten de productie tijdelijk stil te zetten.

Nu heeft Apple de productieproblemen opgelost, zo laat de bekende Apple-analist Ming-Chi Kuo weten. ‘We verwachten dat Jabil (een leverancier, red) medio september begint met de massaproductie van de Apple Watch 7-panelen’, zegt hij.

apple watch series 7 design verwachtingen

Hierdoor bestaat er een kans dat de release van de Apple Watch Series 7 eind september plaatsvindt, meent Kuo. Wel is de kans groot dat de voorraad dan nog beperkt is. De productie van de Series 7 draait naar verluidt pas eind september op volle toeren.

Wat de nieuwe functies van de Apple Watch Series 7 zijn, horen we waarschijnlijk aanstaande dinsdag. Op deze dag vindt het jaarlijkse september-event van Apple plaats. Traditioneel kondigt de techgigant dan de nieuwste iPhone en Apple Watch aan. We verwachten naast de Watch Series 7 ook de iPhone 13 en AirPods 3.

Dankzij geruchten weten we al veel over de nieuwe smartwatch. De Series 7 krijgt een groter scherm, met kastgroottes van 41 en 45 millimeter. Ook mag je een hoekige horlogekast verwachten, met vlakke zijkanten.

Verwachtingen voor Series 7

We weten ook wat de Series 7 waarschijnlijk niet krijgt. Er gingen geruchten dat de smartwatch een speciale meter krijgt om je suikerspiegel te meten. De glucosemeter komt echter te vroeg en wordt nu verwacht bij de Apple Watch Series 8 van volgend jaar. Ook andere nieuwe gezondheidsfuncties blijven nog uit. Bij de Series 7 draait het vooral om het grotere scherm en de krachtigere chip.

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen over de Apple Watch Series 7? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief of download de gratis iPhoned-app.

Meer lezen over de nieuwe Apple Watch:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Series 7
Apple Watch Series 7

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen