De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

Concept: Zo zien de iPad Pro 2018 en Apple Watch Series 4 eruit

Lars Paijmans
12 juli 2018, 11:11
2 min leestijd
Concept: Zo zien de iPad Pro 2018 en Apple Watch Series 4 eruit

De Apple Watch Series 4 en iPad Pro 2018 introduceren dit najaar een nieuw design, maar hoe gaat dit eruitzien? Een nieuw iPad en Apple Watch Series 4 concept geeft ons alvast een voorproefje.

Apple Watch Series 4 concept toont nieuw design

Gisteravond deelde bekend Apple-analist Ming-Chi Kuo zijn voorspelling voor het najaar van 2018. Naast de drie nieuwe iPhones belooft het een drukke periode te worden voor Apple, want het bedrijf heeft ook nieuwe Macs, iPads en een gloednieuwe Apple Watch op de planning staan.

Apple Watch Series 4 concept

Voor het eerst in de geschiedenis van de Apple Watch zou de Series 4 een nieuw design introduceren, dat zich kenmerkt door een groter display in dezelfde formaat behuizing. Hierdoor neemt de kast van het horloge niet toe, maar kun je wel meer op het scherm zien. Het 38mm-model zou een 1,57 inch-display krijgen en de 42mm Watch krijgt een 1,78 inch-scherm. De randen van het scherm buigen op een soortgelijke manier als dat van de iPhone X.

Andere geruchten over de Series 4 hebben het over nieuwe gezondheidssensoren, waardoor het slimme horloge zich nog meer op gezondheid en fitness focust.

Apple Watch Series 4 concept

iPad Pro 2018 concept toont edge-display

Naast de Apple Watch verschijnen er naar verwachting ook twee nieuwe modellen van de iPad Pro, eentje met een 12,9 inch-scherm en een kleinere variant met een 11 inch-display. Door het wegvallen van de schermranden en schrappen van de homeknop zijn deze iPads het best te vergelijken met de iPhone X. De Face ID-camera zit in dit concept in de randen verwerkt, zodat er geen uitsnede aan de bovenkant van het scherm nodig is.

De nieuwe iPad Pro dook onlangs al op toen Apple een serie aan onaangekondigde Macs en iPads registreerde in Europa. Dat maakt het zo goed als zeker dat we dit najaar deze tablet te zien krijgen. Ook in de bèta van iOS 12 zijn meerdere aanwijzingen gevonden voor een iPad die Face ID ondersteunt. Zo dook er een Animoji-scherm op en is het volledige installatieproces van Face ID al geoptimaliseerd voor het grotere scherm van de iPad.

9to5Mac maakte op basis van deze nieuwe informatie de conceptafbeeldingen die je in dit artikel ziet. Of de afbeeldingen het bij het rechte eind hebben zullen we in september zien. Dan onthult Apple al zijn nieuwe apparaten die dit jaar nog in de winkels liggen. Dat belooft een druk najaar te worden.

Bron: 9to5mac
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Series 4
Apple Watch Series 4

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen