‘Apple Watch Series 4-afbeelding toont nieuw design’

Erwin Vogelaar
31 augustus 2018, 9:01
2 min leestijd
‘Apple Watch Series 4-afbeelding toont nieuw design’

Een gelekte Apple Watch Series 4-afbeelding toont de nieuwe smartwatch met extra veel schermruimte. dit valt er nog meer op.

Lees verder na de advertentie.

Nieuw design op Apple Watch Series 4-afbeelding

Naast de eerste afbeelding van de iPhone XS, heeft website 9to5Mac ook een afbeelding van de Apple Watch Series 4 te pakken. De nieuwe smartwatch wordt op 12 september samen met de nieuwe iPhones officieel uit de doeken gedaan. Door deze afbeelding weten we nu al een hoop.

Wat direct opvalt is het nieuwe design van de Apple Watch. Hoewel het horloge nog steeds hetzelfde formaat en dezelfde vorm hanteert, wordt nu de volledige voorkant voor het scherm gebruikt. Apple heeft het dus voor elkaar gekregen om de schermranden flink te verkleinen. Dat betekent meer schermruimte zonder een groter horloge om je pols.

Apple Watch Series 4-afbeelding

Het volgende dat opvalt is de nieuwe wijzerplaat. Apple lijkt duidelijk gebruik te maken van de nieuwe ruimte door meer informatie op het scherm te plaatsen. Op deze wijzerplaat is onder andere de tijd, datum, afspraken, temperatuur, activiteitsringen en muziek te zien.

Het is een drukke bedoening met al die informatie op het scherm, maar het geeft je de mogelijkheid om met een blik op je pols een hoop tot je te nemen. Waarschijnlijk biedt Apple de optie om deze wijzerplaat naar eigen wensen aan te passen, zodat je ook minder of andere informatie erop kunt plaatsen.

Nieuw aan de buitenkant van de Apple Watch is een gaatje tussen de twee fysieke knoppen aan de zijkant. Dat gaatje is waarschijnlijk een extra microfoon om te kunnen bellen en om Siri te spreken. Ook lijken de twee knoppen iets aangepast te zijn.

Meer op 12 september

Op 12 september zal Apple zijn nieuwe plannen onthullen met een stapel interessante producten. Om al onze verwachtingen op een rijtje te zien, kijk je onderstaande video.

Lees het laatste nieuws over Apple

Bron: 9to5Mac
Bronnen afbeeldingen: 9to5Mac, 9to5Mac
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Series 4
Apple Watch Series 4

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen