‘Apple Watch Series 10 wordt groter, dunner en lijkt op Ultra’

18 juni 2024, 9:29
2 min leestijd
‘Apple Watch Series 10 wordt groter, dunner en lijkt op Ultra’

Bij de volgende Apple Watch gaat er flink wat veranderen. De Apple Watch Series 10 wordt groter, dunner en lijkt zelfs op de Ultra.

Lees verder na de advertentie.

‘Apple Watch Series 10 wordt groter, dunner en lijkt op Ultra’

Doorgaans betrouwbare Apple-kenner Ming-Chi Kuo denkt dat de volgende Apple Watch een flinke make-over gaat krijgen. Volgens hem wordt de Apple Watch Series 10 een stuk dunner en krijgt de nieuwe versie van Apple’s smartwatch een groter scherm.

Kuo denk dat de huidige schermgroottes (van 41mm en 45mm) gaan veranderen naar 45mm en 49mm. Ter vergelijking, de Apple Watch Ultra (2) heeft een kast ter grootte van 49mm.

apple watch ultra 2 review

Dit is een flink stuk groter en dat betekent dat de kleinere versie van de Apple Watch Series 10 net zo groot wordt als de grootste Apple Watch Series 9. En de nieuwe grote versie wordt dan net zo groot als de Apple Watch Ultra. De Ultra zal dan nog wel een stukje dikker en breder zijn, onder andere dankzij de dikke rand die de Digital Crown aan de zijkant beschermd.

Kuo denkt overigens niet dat de Apple Watch Ultra ook een stuk groter gaat worden. Hij denkt dat de nieuwe Ultra ongeveer net zo groot blijft als de Ultra 2. Misschien dat Apple wel met een nieuwe kleur komt, een donkere titanium versie.

Ook Mark Gurman verwacht dat de nieuwe Apple Watch een stuk dunner gaat worden. Volgens hem blijft het daar echter niet bij en is Apple van plan om ook de iPhone en de MacBook Pro een stuk slanker te maken. Hij denkt dat dit de nieuwe trend van Apple gaat worden na de introductie van de dunne iPad Pro 2024.

Wil je op de hoogte blijven omtrent al het Apple-nieuws? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer een Apple-nieuwtje!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu