Stel je favoriete Apple Watch samen op de Apple-site

Rutger Otto
26 maart 2016, 10:52
2 min leestijd
Stel je favoriete Apple Watch samen op de Apple-site

Apple heeft de afgelopen week nieuwe bandjes voor de Apple Watch gepresenteerd. Wil je kijken hoe ze staan bij verschillende modellen, dan heeft Apple daar nu een tool voor op de website.

Lees verder na de advertentie.

Apple Watch samenstellen

Tijdens het event van Apple op 21 maart presenteerde het bedrijf niet alleen de iPhone SE en een nieuwe iPad Pro, ook voor de Apple Watch zaten er enkele nieuwe dingen in de pijplijn. Apple maakte watchOS 2 beschikbaar, maar kondigde ook nieuwe bandjes aan.

Voor de gelegenheid heeft Apple een tool op de website geplaatst waarmee je zelf met alle beschikbare Apple Watch-combinaties aan de slag kunt. Denk hierbij aan de behuizing, maar ook aan bandjes en wijzerplaten. Op die manier kun je direct zien hoe het eruit ziet en of het mogelijk iets voor jou is.

apple watch samenstellen

De Apple Watch galerij

De galerij is gemakkelijk om te gebruiken. Er wordt een reeks aan Watches getoond, waaruit je vervolgens de kleur en het formaat kiest. Met de muis klik en sleep je om er doorheen te navigeren en op iPhone of iPad is het nog simpeler: dan veeg je er gewoon doorheen.

Heb je de juiste kast gekozen, dan navigeer je via de knoppen boven de horloges naar ‘Bandjes’. Hier kun je uit tientallen variaties kiezen, ook de nieuwe geweven nylonbandjes die opvallen door de verschillende kleuren door elkaar heen. Als laatste kies je een wijzerplaat. Deze zijn niet interactief (al bewegen sommige wel), maar je krijgt in elk geval een indruk van wat er mogelijk is.

Tool bereiken

Je kunt via de website van Apple naar de tool gaan. Daarvoor kies je voor Watch in de bovenste navigatiebalk. Scrol daarna naar beneden tot je bij ‘Personaliseren’ uitkomt. Daar klik je op ‘Bekijk het beeldmateriaal’. Je kunt ook gewoon deze link volgen.

Lees meer over de Apple Watch

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Series 1
Apple Watch Series 1

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu