Eerste Apple Watches zijn onderweg, en jij kunt er een winnen

Gijs Ettes
23 april 2015, 14:44
2 min leestijd
Eerste Apple Watches zijn onderweg, en jij kunt er een winnen

Apple is gestart met het uitleveren van de eerste Apple Watch reserveringen die zijn geplaatst in onder meer Duitsland, Groot-Brittannië en de VS. De smartwatch is vanaf morgen beschikbaar.

Eerste Apple Watch reserveringen uitgeleverd

apple watch reserveringenWanneer de Apple Watch in Nederland en België is te bestellen, is vooralsnog onduidelijk. Geruchten gaan dat het horloge vanaf 8 mei is te reserveren, maar dat is allerminst zeker. iPhoned heeft enkele exemplaren via de Duitse Apple Store kunnen reserveren en daarvan kun jij er eentje winnen! Alle bestaande en nieuwe inschrijvers van de nieuwsbrief van iPhoned maken kans op een gloednieuwe Apple Watch Sport en kunnen dus als eerste in Nederland of België met de smartwatch aan de slag.

De andere Watches zullen we uitgebreid testen voor een geschreven recensie en een videoreview. Houd de site dus in de gaten als je alles over de Apple Watch te weten wilt komen. Wil je de Apple Watch kopen, dan kun je nu al meer lezen over de verschillende modellen, versies en prijzen.

Meer over de Apple Watch

De Apple Watch heeft fraai metalen design, diverse sensoren om je gezondheid en activiteiten te tracken en verschillende kleuren en polsbanden. Het aanraakgevoelige display is flexibel, maar het horloge zelf niet. Een belangrijke feature van de Apple Watch is natuurlijk het checken van de tijd. Daarvoor is de wearable accuraat binnen 50 milliseconden van de universele tijd. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je ergens te laat arriveert als gevolg van de Apple Watch.

Apple Watch

Verder heeft de smartwatch De Apple Watch een opvallende knop aan de rechter zijkant (de zogenoemde Digital Crown) die je kunt draaien en indrukken om door de interface te navigeren. Apple wil namelijk dat je niet te veel gebruikmaakt van het display (dat is immers onhandig gezien de schermgrootte), maar juist van het draaibare knopje of spraakcommando’s via Siri.

Het laatste nieuws over de Apple Watch

Categorie: Devices
Device: Apple Watch

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's