‘Apple Watch in april ook buiten de Verenigde Staten te koop’

Rutger Otto
2 maart 2015, 17:06
1 min leestijd
‘Apple Watch in april ook buiten de Verenigde Staten te koop’

Apple CEO Tim Cook was vorige week in Berlijn aanwezig bij de Apple Store, waar hij zei dat de Apple Watch in april ook in Duitsland en andere landen beschikbaar wordt.

Lees verder na de advertentie.

Apple Watch releasedatum

Dat schrijft website 9To5Mac op basis van uitspraken van werknemers die aanwezig waren. Cook zou gezegd hebben dat de Apple Watch in april ook in Duitsland en andere landen beschikbaar komt. Het is mogelijk dat Apple de wearable begin april eerst in de Verenigde Staten lanceert om vervolgens ook andere landen te bedienen.

Om welke landen het gaat is niet bekend. Duitsland zit vaak bij de landen die Apple-producten zoals de iPhone als eerste binnenkrijgt. Meestal volgen Apple Stores in Nederland en België dan enkele weken later.

apple watch releasedatum

Apple Watch event

Over precies een week, op 9 maart, heeft Apple een speciaal evenement ingelast. Waarschijnlijk doet het bedrijf uit Cupertino dan veel meer uit de doeken over de Apple Watch, want we weten nog heel veel niet over de wearable. Bijvoorbeeld de precieze verschijningsdatum (in Nederland en België) of welke functies er allemaal in de smartwatch zullen zitten. De laatste tijd zijn al veel dingen bekendgemaakt of uitgelekt, maar zolant Apple het zelf niet aankondigt, blijven het geruchten.

Wel weten we zeker dat de Apple Watch in april uitkomt in de Verenigde Staten en dat het goedkoopste model, de Sports-editie, vanaf 349 dollar te koop zal zijn.

Lees het laatste nieuws over de Apple Watch

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Edition
Apple Watch Edition

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen