Apple viert de Apple Watch release met 3 stijlvolle video’s

Rutger Otto
24 april 2015, 12:24
2 min leestijd
Apple viert de Apple Watch release met 3 stijlvolle video’s

Het is zover: de Apple Watch is vandaag beschikbaar voor de eerste mensen. Apple viert dat feit met een drietal advertentiefilmpjes rond de smartwatch.

Lees verder na de advertentie.

Apple Watch reclame

De Apple Watch gaat vanaf vandaag dan wel rond de pols van duizenden mensen, het is geen productrelease zoals we die van Apple kennen. Geen mensen die vannacht voor de winkels hebben geslapen en geen klappende medewerkers in Stores. Toch wil Apple aandacht besteden aan de introductie van zijn allereerste smartwatch. Op de website van Apple staat nu: “The Watch is here”.

Daarnaast kun je nu drie reclamefilmpjes voor de Apple Watch bekijken. Deze zijn erg stijlvol gemaakt en elke video legt de focus op een andere manier waarop je de smartwatch kunt gebruiken.

1. Voor interactie met mensen

https://www.youtube.com/watch?v=x4TbOiaEHpM

Deze video, getiteld Us, gaat de ‘alle manieren waarop je een connectie hebt met anderen’. In de video wordt onder meer getoond hoe je elkaar berichten, tekeningen en je hartslag kunt sturen. Wat het filmpje goed doet, is weergeven hoe de Apple Watch een plekje kan krijgen in je leven door met anderen te communiceren.

2. Voor hoe je beweegt

https://www.youtube.com/watch?v=a8GtyB3cees

Met de Apple Watch hoopt het bedrijf uit Cupertino dragers aan te sporen om meer te bewegen en gezonder te worden. In de reclame Up worden manieren getoond waarop de Apple Watch je in beweging brengt, zoals een herinnering dat je regelmatig moet gaan staan en hoe je hem kan gebruiken als je aan het sporten bent. Oplettende kijkers zien in het filmpje ook iemand die de Apple Watch aan zijn rechterarm draait, waarbij de digitale kroon links zit. Zo ziet dat eruit voor linkshandigen!

3. Voor het bijhouden van de tijd

https://www.youtube.com/watch?v=qQcFvamzdno

Rise is een filmpje over tijd. De wearable draagt niet voor niet het woord Watch, de tijd is een erg belangrijke functie van de Apple Watch. In de advertentie kun je zien hoe je de tijd op de smartwatch kan inzetten, bijvoorbeeld door een persoonlijk uurwerk in te stellen of te zien hoelang het nog duurt voordat je bus komt.

Lees meer over Apple Watch

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Edition
Apple Watch Edition

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen