‘Apple begint eerder met de productie van de Apple Watch’

Rutger Otto
13 november 2014, 8:57
1 min leestijd
‘Apple begint eerder met de productie van de Apple Watch’

We wachten nog steeds op een definitieve releasedatum van de Apple Watch die specifieker is dan ‘begin 2015’. Een nieuw bericht claimt echter dat we de Apple Watch snel kunnen verwachten.

Lees verder na de advertentie.

Apple Watch productie

Het Taiwanese DigiTimes suggereert dat op basis van gesprekken met bronnen uit de productieketen. Volgens de DigiTimes, dat overigens niet altijd gelijk blijkt te hebben als het om Apple-geruchten gaat, zijn chipmakers hard aan het werk om met de Apple Watch productie te beginnen. De bronnen melden dat er 30 tot 40 miljoen stuks van de wearables zijn besteld.

apple watch productie

Eerdere geruchten meldden dat de productie van Apple-leverancier Quanta Computer begin 2015 zou beginnen met de productie om de Apple Watch met Valentijnsdag in de winkels te hebben. Dat doel klonk onhaalbaar, maar die datum zou nog gehaald kunnen worden als fabrikanten eerder met de productie starten.

Apple Watch geruchten

Hoewel er volgens bronnen gemikt wordt op een release op Valentijnsdag, is het allerminst zeker dat dat gebeurt. Angela Ahrendts, directeur van Apple winkels, heeft in een videoboodschap tegen medewerkers gezegd dat de wearable pas in de lente verschijnt, na Valentijnsdag.

De Apple Watch krijgt een startprijs van 349 dollar. Waarschijnlijk gaat het om het sport-model. De prijs van de gouden Watch zou kunnen oplopen tot maar liefst 5000 dollar.

→ Wil je de Apple Watch kopen? Lees alles wat je moet weten!

Lees meer Apple Watch nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Edition
Apple Watch Edition

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen