‘Apple Watch 2 presentatie waarschijnlijk niet in maart’

Rutger Otto
16 januari 2016, 11:31
2 min leestijd
‘Apple Watch 2 presentatie waarschijnlijk niet in maart’

De opvolger van de huidige Apple Watch wordt misschien al in maart gepresenteerd, zo melden geruchten. Volgens een nieuw bericht kunnen we de Apple Watch 2 echter nog niet zo vroeg in het jaar te verwachten.

Lees verder na de advertentie.

Apple Watch 2 presentatie

Nog deze maand zou de nieuwe smartwatch van Apple in productie gaan om de modellen te testen. Volgens ingewijde bronnen duurt het dan niet lang meer voordat de massaproductie van start gaat. Een Apple Watch 2 release in maart zou zelfs mogelijk zijn. Maar volgens TechCrunch duurt het nog wel even voordat de Apple Watch 2 presentatie plaatsvindt.

Nadat TechCrunch met meerdere bronnen sprak, kwam de website tot de conclusie dat maart te vroeg is. Volgens schrijver Matthew Panzarino kunnen nieuwe design-samenwerkingen en accessoires mogelijk in maart klaar zijn, maar een tweede generatie Apple Watch nog niet. “Ik heb van verschillende mensen gehoord dat we geen nieuwe Apple Watch hoeven te verwachten in maart”, meldt hij. “Ik kan het mis hebben, maar ik heb genoeg betrouwbare bronnen gehoord om dit te schrijven.”

apple watch docks

Apple Watch 2 geruchten

Volgens Panzarino wijst niets binnen de productieketen nog op de bouw van een tweede Apple Watch. Er is ook nog ‘weinig actie’ gaande op softwaregebied. Al met al lijkt er geen bewijs dat de Apple Watch in de komende maanden al verschijnt. “Zoals altijd kan het snel veranderen met Apple-hardware, maar voor nu lijkt maart nog iets te vroeg.”

Toch zou het volgens andere geruchten wel mogelijk zijn om, als de gelimiteerde testproductie deze maand begint, direct door te gaan op massaproductie. En dan kan het hard gaan. Waar het op neer komt, is dat niemand het zeker weet. Geruchten kunnen niets hard maken en zoals altijd is het simpelweg afwachten tot Apple zelf iets bekendmaakt. Tot die tijd zijn geruchten niet meer dan een indicatie.

Lees meer over de Apple Watch 2

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Series 2
Apple Watch Series 2

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen