Foto’s tonen officieel Apple Watch-oplaadstation

Erwin Vogelaar
17 november 2015, 19:07
1 min leestijd
Foto’s tonen officieel Apple Watch-oplaadstation

Er zijn foto’s opgedoken van een officieel Apple Watch-oplaadstation. Deze “Magnetic Charging Dock” is rond en kan de Apple Watch plat of op z’n kant opladen.

Lees verder na de advertentie.

Apple Watch-oplaadstation

Franse website igen.fr stelt dat er naast de foto’s betrouwbare bronnen zijn die het officiële Apple Watch-oplaadstation bevestigen. Het bericht wordt ondersteund door een wazige foto. Het station is wit, rond en wordt geleverd met een Lightning-kabel. De Apple Watch kan plat of op z’n kant op het station geplaatst worden. De bronnen van de website stellen dat het oplaadstation verkocht gaat worden voor 89 euro.

Duitse weblog Grobgebloggt lijkt de eerste goed belichte foto’s van de Magnetic Charging Dock te hebben. Op de foto’s zien we het oplaadstation, dat veel weg heeft van een optische schijf met een bolling. Omdat de binnenkant omhoog gekanteld kan worden, is het mogelijk om het horloge op z’n kant op te laden. Dit is handig als je het scherm tijdens het opladen wil gebruiken als klok, bijvoorbeeld als je in bed ligt. De foto’s zien er overtuigend uit.

Bekijk de foto’s van het oplaadstation hier onder. Het is nog niet bekend wanneer de Apple Magnetic Charging Dock te koop zal zijn.


Lees meer over de Apple Watch

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Edition
Apple Watch Edition

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen