Apple viert de Olympische Spelen met exclusieve Apple Watch-bandjes

Lars Paijmans
22 juli 2016, 11:30
1 min leestijd
Apple viert de Olympische Spelen met exclusieve Apple Watch-bandjes

Apple heeft 14 exclusieve Apple Watch-bandjes gemaakt voor de Olympische Spelen. Deze nylonbandjes hebben de kleuren van deelnemende landen, waaronder een oranje bandje voor Nederland.

Lees verder na de advertentie.

Apple Watch Olympische Spelen bandjes onthuld

Apple viert de Olympische Spelen van 2016 met deze 14 gloednieuwe nylon Apple Watch-bandjes, die de vlaggen van de veertien grootste spelers weergeven. Naast Nederland worden ook de vlaggen van de VS, Groot Britannië, Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland, Mexico, Japan, Jamaica, Canada, Brazilië, Australië, Duitsland en Frankrijk vertegenwoordigd. Hieronder zie je het felgekleurde oranje Nederlandse bandje:

Apple Watch Olympische Spelen

De Apple Watch Olympische Spelen bandjes worden verkocht voor 49 dollar per stuk, wat omgerekend op – neerkomt. Jammer genoeg zullen ze vooralsnog alleen in de VillageMall Apple Store verkocht worden in Rio de Janeiro, aangezien de Spelen dit jaar in Brazilië gehouden worden.

Mocht je dit jaar dus naar Brazilië gaan, dan weet je waar je een exclusief bandje voor je Apple Watch kunt ophalen. Omdat het hier om een exclusieve collectie gaat, is de kans namelijk klein dat Apple deze serie op een later moment ook in andere landen zal gaan verkopen.

Meer exclusieve Watch-bandjes

Dit is niet de eerste keer dat Apple een speciaal nylonbandje voor de Apple Watch maakt. Tijdens het Pride festival in juni deelde Apple aan alle medewerkers bandjes uit die meeliepen tijdens een mars in de kleuren van de regenboog. Ook deze bandjes waren exclusief en zijn niet voor iedereen beschikbaar gekomen.

Lees het laatste nieuws over Apple

Bron: GQ
Categorieën: Accessoires, Apple
Thema: Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Series 1
Apple Watch Series 1

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen