Apple Watch Nike + vanaf 28 oktober verkrijgbaar in Nederland
Lars Paymans

Bij de onthulling van de Apple Watch Series 2 presenteerde Apple een exclusieve samenwerking met Nike. Op 28 oktober zien we hier het resultaat van: dan is de Apple Watch Nike+ release wereldwijd verkrijgbaar.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Apple Watch Nike+ release op 28 oktober

Apple maakte op het september-event de datum van de Apple Watch Nike+ release niet bekend. De Franse website WatchGeneration ontdekte echter vandaag een nieuwe pagina op de website van Apple, die de datum van 28 oktober onthult. Het 38mm-model is verkrijgbaar vanaf €439,- terwijl de 42mm-versie €469,- kost.

Apple Watch Nike+ release

Op deze speciale pagina kun je alles lezen over deze speciale versie van de Apple Watch Series 2. Hoewel de Apple Watch Nike+ precies dezelfde hardware heeft als de andere Apple Watch Series 2 modellen, zijn er twee verschillen te ontdekken. Allereerst verschijnt de Nike+ met vier exclusieve bandjes om uit te kiezen. Deze zijn van hetzelfde materiaal gemaakt als de andere Apple Watch Sport-bandjes, maar hebben tientallen gaatjes voor meer ventilatie en minder gewicht.

Uniek bandje en extra wijzerplaten

Daarnaast heeft iedere Apple Watch Nike+ een analoge en digitale wijzerplaat die exclusief is voor het horloge. Deze heeft als enige een complicatie waarmee je de Nike+ Run Club-app snel kunt opstarten. De app is uiteraard voor iedereen beschikbaar, via de App Store.

Als je nog niet zeker weet of je een Apple Watch Series 2 iets voor jou is, kun je terecht bij onze review en videoreview. Op de wijzerplaat en het nieuwe bandje na is de Nike+ versie identiek aan de normale Series 2.

Lees ook: Apple Watch Series 2 review: een kleine verbetering van het origineel

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.