Apple Watch Nike + vanaf 28 oktober verkrijgbaar in Nederland

Lars Paijmans
14 oktober 2016, 15:21
1 min leestijd
Apple Watch Nike + vanaf 28 oktober verkrijgbaar in Nederland

Bij de onthulling van de Apple Watch Series 2 presenteerde Apple een exclusieve samenwerking met Nike. Op 28 oktober zien we hier het resultaat van: dan is de Apple Watch Nike+ release wereldwijd verkrijgbaar.

Apple Watch Nike+ release op 28 oktober

Apple maakte op het september-event de datum van de Apple Watch Nike+ release niet bekend. De Franse website WatchGeneration ontdekte echter vandaag een nieuwe pagina op de website van Apple, die de datum van 28 oktober onthult. Het 38mm-model is verkrijgbaar vanaf €439,- terwijl de 42mm-versie €469,- kost.

Apple Watch Nike+ release

Op deze speciale pagina kun je alles lezen over deze speciale versie van de Apple Watch Series 2. Hoewel de Apple Watch Nike+ precies dezelfde hardware heeft als de andere Apple Watch Series 2 modellen, zijn er twee verschillen te ontdekken. Allereerst verschijnt de Nike+ met vier exclusieve bandjes om uit te kiezen. Deze zijn van hetzelfde materiaal gemaakt als de andere Apple Watch Sport-bandjes, maar hebben tientallen gaatjes voor meer ventilatie en minder gewicht.

Lees verder na de advertentie.

Uniek bandje en extra wijzerplaten

Daarnaast heeft iedere Apple Watch Nike+ een analoge en digitale wijzerplaat die exclusief is voor het horloge. Deze heeft als enige een complicatie waarmee je de Nike+ Run Club-app snel kunt opstarten. De app is uiteraard voor iedereen beschikbaar, via de App Store.

Als je nog niet zeker weet of je een Apple Watch Series 2 iets voor jou is, kun je terecht bij onze review en videoreview. Op de wijzerplaat en het nieuwe bandje na is de Nike+ versie identiek aan de normale Series 2.

Lees ook: Apple Watch Series 2 review: een kleine verbetering van het origineel

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Series 2
Apple Watch Series 2

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen