Apple Watch voorlopig niet naar Nederland
Gijs Ettes

De Apple Watch kopen in Nederland en België is voorlopig nog niet mogelijk. De smartwatch van Apple is vanaf 10 april te reserveren, maar aanvankelijk slechts in een beperkt aantal landen verkrijgbaar.

Apple Watch Nederland

apple watch nederland europrijzenVanaf 10 april is de Apple Watch te reserveren en precies twee weken later zullen de bestellingen worden geleverd, zo meldt Apple. Voorlopig wordt het horloge echter alleen in Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, de VS, Canada, China, Australië en Hong Kong beschikbaar. Wil je de nieuwe smartwatch aanschaffen, dan kun je dus alleen terecht bij bijvoorbeeld onze Oosterburen. Naar eigen zeggen werkt Apple hard om ervoor te zorgen dat de Apple Watch snel in meer landen beschikbaar wordt.

De prijzen dan: de Sport start bij 399 euro voor het 38mm-model en voor het grotere 42mm-model betaal je 449 euro. De normale Apple Watch kost tussen de 649 (38mm) en 699 (42mm) euro en voor de gouden Edition betaal je maar liefst 11.000 (38mm) of 13.000 euro (42mm).

Voor dat astronomische bedrag krijg je een 18-karaats gouden horloge met een gele of rosegouden uurwerk. De duurste versie van de Edition met een nog luxere polsband kost 18.000 euro.

Bekijk alle Apple Watch prijzen (ook voor polsbandjes) op een rijtje.

Het laatste nieuws over de Apple Watch

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.