‘Apple Watch ook in mei niet in fysieke Apple Stores verkrijgbaar’

Wouter Nijsen
16 april 2015, 14:19
1 min leestijd
‘Apple Watch ook in mei niet in fysieke Apple Stores verkrijgbaar’

Volgens nieuwe berichten zal de Apple Watch ook in mei niet verkrijgbaar zijn bij de fysieke Apple Stores. Ook na de officiële releasedatum op 24 april is de smartwatch alleen online te koop.

Lees verder na de advertentie.

Apple Watch memo lekt uit

Dat blijkt uit een memo die Angela Ahrents, hoofd retail bij Apple, naar alle medewerkers heeft verstuurd. De memo is in handen gekomen van The Telegraph, en daaruit blijkt dat de Apple Watch ook in mei alleen via de online Apple Store te koop is.

Ahrents geeft verder aan dat het niet de bedoeling is dat toekomstige Apple-producten ook tijdelijk alleen online verkocht worden, en dat het een lastige keuze was om dit wel met de Apple Watch te doen. Het is nog onduidelijk wanneer de Watch wel in de retailwinkels van Apple verkrijgbaar zullen zijn.

apple watch nederland

Geïnteresseerden kunnen in de fysieke Apple Stores vooralsnog alleen terecht om de smartwatch eens te proberen en de verschillende features te testen. Apple Watch-bezitters krijgen tevens ondersteuning van het aanwezige personeel, om bijvoorbeeld het slimme horloge met een iPhone te koppelen.

Apple Watch kopen

De Apple Watch is al vanaf 10 april te bestellen in onder andere, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Voor de bestelling is een afleveradres in het buitenland benodigd. Het is nog onduidelijk wanneer we de Apple Watch ook in Nederland kunnen laten bezorgen.

Het goedkoopste Apple Watch model, de Sport, kost 399 en 449 euro voor het 38- en 42 millimeter-model. Daarnaast is er een reguliere Apple Watch, waarvan de vanafprijs van 649 euro start, en een Apple Watch Edition (vanaf 11.000 euro) verkrijgbaar.

Lees meer over de Apple Watch

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Edition
Apple Watch Edition

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen