‘Apple Watch krijgt in maart kleine revisie en software-update’

Redactie
25 januari 2016, 9:21
1 min leestijd
‘Apple Watch krijgt in maart kleine revisie en software-update’

Apple zou van plan zijn in maart enkele nieuw Apple Watch-modellen aan te kondigen. De lijn zal grotendeels hetzelfde zijn als de serie die Apple afgelopen september aankondigde en krijgt geen nieuwe hardware.

Lees verder na de advertentie.

Apple Watch maart update

Er gaan al langere tijd geruchten dat Apple in maart de Apple Watch 2 en een nieuwe 4 inch-iPhone aankondigt. Die laatste komt er nog steeds volgens nieuwe geruchten, maar dan onder de naam iPhone 5se. Daarnaast komt er geen Apple Watch 2, maar een kleine revisie van het huidige model en een software-update.

apple watch foto's maart

Apple zou in maart de watchOS 2.2-update officieel aankondigen en daarnaast enkele nieuwe kleuren en materialen voor de bandjes presenteren. Ook zou de Apple Watch enkele nieuwe functionaliteiten krijgen, waaronder mogelijk ondersteuning voor belfunctie FaceTime. De Apple Watch 2 zou dan pas in september aangekondigd worden.

De eerste Apple Watch verscheen in medio vorig jaar in de Nederlandse winkels. De meeste gebruikers zijn erg enthousiast over het apparaatje, helemaal sinds de komst van watchOS 2 in september vorig jaar, maar er missen nog wel een aantal functies. Zo is het slimme horloge nog erg afhankelijk van de iPhone en zijn nog lang niet alle apps compatibel met de smartwatch.

Dat Apple van plan is een nieuwe versie van het huidige model uit te brengen en in september een volledig nieuwe Apple Watch wil lanceren, toont dat het bedrijf serieus bezig is met de ontwikkeling van de smartwatch. Lees ook onze tweede indruk van de Apple Watch na een halfjaar gebruik.

Het laatste nieuws over Apple Watch

Bron: 9to5mac
Categorieën: Apple, Geruchten

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Series 1
Apple Watch Series 1

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen