Foto’s: de lancering van de Apple Watch in Nederland
Gijs Ettes

Eindelijk is de Apple Watch in Nederland verkrijgbaar. Uiteraard hebben we de lancering op de voet gevolgd, waarbij opviel dat het niet bepaald storm liep.

De Apple Watch lancering in Nederland

Het zal je niet ontgaan zijn: vanaf vandaag is de Apple Watch niet alleen in Zweden en Thailand gelanceerd, maar ook eindelijk in Nederland. Waar onze Oosterburen al langer aan de slag kunnen met de smartwatch en ook Nederlanders ‘m eindelijk op de kop kunnen tikken, lijkt het erop dat Belgen nog even geduld moeten hebben. Op de Belgische site staat nog steeds alleen de tekst ‘verkrijgbaar in 2015’.

In Nederland kun je zowel online als in de fysieke Apple Stores (in Amsterdam, Den Haag en Haarlem) de Apple Watch uitproberen en aanschaffen. Ook resellers als Amac, iCentre, Xando en Ivizi verkopen de smartwatch. Foto’s van de Apple Watch lancering in Amsterdam kun je hieronder bekijken. Leuk feitje: de Apple Store in onze hoofdstad is de enige plek waar je momenteel de 18 karaats gouden Apple Watch Edition kunt passen. Daarvoor moet je dan wel een afspraak maken.

apple watch lancering

apple watch lancering

Check onze (video)review

De afgelopen tijd hebben we de Apple Watch uitgebreid onder de loep genomen. Onze ervaringen vind de in de video hieronder, maar uiteraard kun je ook onze geschreven Apple Watch review raadplegen voor het antwoord op de vraag of je nu naar de winkel moet rennen om er eentje te kopen.

Lees meer over de Apple Watch

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.