Apple bewaart gouden Apple Watches in winkelkluizen

Rutger Otto
2 februari 2015, 9:03
2 min leestijd
Apple bewaart gouden Apple Watches in winkelkluizen

De Apple Watch komt in verschillende modellen, van een ‘goedkoop’ model van 349 dollar tot een duurder gouden model. Om deze in te bewaren, worden de Apple Stores voorzien van kluizen.

Lees verder na de advertentie.

Apple Watch kluizenAppleWatchedition

Dat meldt althans een anonieme bron aan 9To5Mac. Met de komst van de Apple Watch zullen de Apple Stores er iets meer als een juwelierswinkel uit komen te zien. De kluizen in de winkels van Apple worden waarschijnlijk gebruikt om modellen die verkocht gaan worden in te bewaren.

In de winkel zullen ook Apple Watches uitgestald liggen, zoals nu al het geval is bij iPhones, iPads, iPods en Macs. Wellicht ontbreken de duurste wearables van Apple op deze tafels, maar dat is nog speculeren. De kluizen worden ’s nachts waarschijnlijk gebruikt worden om ook de modellen die overdag in de winkel liggen op te slaan. Volgens de bron is Apple al begonnen met de installatie van de kluizen, die overigens van MagSafe-opladers zijn voorzien, zodat de modellen opgeladen uit de kluis gehaald kunnen worden.

apple watch apps

Herindeling Apple Store

Bronnen zeggen dat Apple al nadenkt over hoe het Apple Stores kan herinrichten om ruimte te maken voor de wearables. Ook is het nog de vraag of de gouden Apple Watch Edition op de tafels komt te liggen, of dat die op een veiligere plek wordt bewaard. Daarnaast werkt Apple aan manieren om de smartwatch aan klanten te demonstreren. Wellicht kunnen kopers in de winkel verschillende modellen om hun pols proberen en wat uittesten met verscheidene polsbandjes.

De Apple Watch komt in april uit in de Verenigde Staten. Of Nederland ook meteen aan de beurt is, blijft nog even onbekend. De goedkoopste Apple Watch Sport met aluminium en glas kost vanaf 349 dollar. Wat de andere modellen gaan kosten, weten we nog niet. Geruchten gaan dat het gouden model in de duizenden euro’s kan lopen.

Lees meer over de Apple Watch

Bron: 9To5Mac
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Edition
Apple Watch Edition

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen