Apple registreert nieuwe Apple Watches, iPhones, iPads en MacBooks in Europa

Lars Paijmans
22 augustus 2019, 11:03
2 min leestijd
Apple registreert nieuwe Apple Watches, iPhones, iPads en MacBooks in Europa

In een enorme lijst met productregistraties is duidelijk te zien dat Apple spoedig nieuwe Apple Watches en MacBooks uitbrengt.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 11 registratie ontdekt in Europa

Op iPhoned bespreken we dagelijks de belangrijkste Apple-geruchten, van tal van verschillende bronnen die allemaal hun eigen mate van betrouwbaarheid hebben. Eén van de meest betrouwbare plaatsen waar consequent geloofwaardige info over onaangekondigde producten verschijnt, is de databank van de Eurazische Economische Commissie.

Apple moet nieuwe producten namelijk tijdig registreren in deze databank, wat ons een betrouwbaar kijkje in de toekomst geeft. Zo ook vandaag, nu Apple daar een waslijst aan nieuwe producten in heeft gezet. Veel van deze producten bestaan al, maar zijn opnieuw geregistreerd omdat ze straks op iOS 13 en macOS Catalina draaien.

iPhone 11 registratie

Kijken we echter beter, dan zien we dat er ook een aantal producten tussen staan die nog niet zijn onthuld. Daarbij valt op dat er vier nieuwe serienummers zijn toegevoegd die bij de Apple Watch passen. Hoogstwaarschijnlijk zijn dit de twee schermformaten van de Apple Watch Series 5, die met een behuizing van titanium en keramiek zouden verschijnen.

Ook opvallend: de Apple Watch Series 3 is wederom geregistreerd, wat doet vermoeden dat Apple de Series 3 in ieder geval tot het einde van 2019 blijft verkopen. Daarnaast duiken zes modelnummers op die wijzen op nieuwe MacBooks. Als we naar de geruchten kijken zit de 16 inch-MacBook Pro hier tussen, met verschillende opslagcapaciteiten. De overige modellen zouden bijgewerkte versies van de kleinere MacBook Pro kunnen zijn.

Deze producten komen dit najaar nog uit

De databank schetst een mooi beeld van het najaar, met de volgende Apple-producten die nog op de planning lijken te staan:

Of Apple deze producten allemaal onthult tijdens het iPhone 11-event is niet duidelijk. De afgelopen jaren heeft het bedrijf uit Cupertino ook evenementen in oktober georganiseerd om zich op de iPad en Mac te focussen.

Lees ook: Onze 6 verwachtingen voor het iPhone 11-event in september

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Series 5
Apple Watch Series 5
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's