Tim Cook: ‘Apple Watch vanaf juni in fysieke winkels’

Wouter Nijsen
19 mei 2015, 19:49
1 min leestijd
Tim Cook: ‘Apple Watch vanaf juni in fysieke winkels’

De Apple Watch ligt vanaf juni in fysieke winkels, zo belooft Tim Cook. Hierbij gaat het wel om de landen waar het apparaat nu al online beschikbaar is.

Lees verder na de advertentie.

Apple Watch in winkels

De Apple Watch zal in juni eindelijk in fysieke winkels verkrijgbaar zijn. Dat belooft Tim Cook, die momenteel op reis is in China voor de lancering van Apple Pay in dit land. Hiermee komt er binnenkort een einde aan de online-only verkoop van de Apple Watch. Het gaat echter wel om de landen waar de smartwatch momenteel al online te bestellen is, waar Nederland en België helaas niet toe behoren.

apple watch in winkels

De reden dat de Apple Watch nog niet in ons land te bestellen is, is dat Apples voorraad nog niet groot genoeg is om andere landen van genoeg exemplaren te voorzien. Wel heeft Apple meerdere malen aangeven dat er hard gewerkt wordt om de Watch snel naar meer plekken te brengen. Verwacht wordt dat het slimme horloge binnenkort in een tweede groep landen verkrijgbaar zal zijn, waarvan het aannemelijk is dat Nederland en Belgie hier wél tot behoren.

Tim Cooks uitspraken liggen in lijn met eerdere berichten die de afgelopen tijd naar buiten kwamen. Zo gaf Angela Ahrents, retaildirecteur bij Apple, vorige maand in een filmpje gericht op winkelmedewerkers al aan dat de Watch in juni ook in fysieke winkels verkocht zal worden.

Lees meer over de Apple Watch

Bron: 9to5Mac
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Series 1
Apple Watch Series 1

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu