Mensen zonder Apple Watch-vrienden delen hun hartslag op Reddit

Rutger Otto
5 mei 2015, 17:22
1 min leestijd
Mensen zonder Apple Watch-vrienden delen hun hartslag op Reddit

Problemen van een Apple Watch-drager van het eerste uur: geen vrienden of bekenden die er ook heen hebben. Dat betekent dat je niet van Digital Touch gebruik kunt maken… of je moet naar Reddit gaan.

Lees verder na de advertentie.

Digital Touch

In veel promotiefilmpjes en presentatie van Apple heb je kunnen zien dat je op een nieuwe manier met anderen kunt communiceren als je een Apple Watch hebt. Maar dan moet de ander er ook één hebben. Dan pas kun je elkaar tekeningetjes, je hartslag of taps sturen via Digital Touch.

Lees ook: Het nieuwe communiceren met Apple Watch

Maar wat als jij de enige uit je vriendengroep bent die een Apple Watch in Duitsland heeft laten bezorgen of de enige bent die er (minstens) 399 euro aan uit wilde geven? Dan valt Digital Touch weg in je ervaring. Gelukkig hebben de leden van Reddit iets voor dit probleem bedacht.

apple watch favorieten

Je Apple Watch hartslag delen met vreemden

Op het forum kun je in subreddit r/lonelyheartbeats info uitwisselen met andere Apple Watch-gebruikers, waarna je hartslagen, tekeningen en tapjes van vreemden binnenkrijgt om je pols. De subreddit heeft meer dan honderd leden die op zoek zijn naar mensen om de Digital Touch mee uit te proberen.

Leuk initiatief? Ja. Slim? Misschien niet. Gebruikers wisselen online hun e-mailadres uit om in contact te komen met anderen, maar het is dus niet slim om je persoonlijke mail-adres te gebruiken. Die is op het forum voor iedereen te zien. Verder kampt het idee nog met andere problemen. Hoewel één van de topics is getiteld: ‘Please add me (I draw very few dicks!)’ blijft dat toch een probleem. Je weet nooit wat voor tekeningen je opgestuurd krijgt en of je die wil zien…

Lees meer over de Apple Watch

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Edition
Apple Watch Edition

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen