De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

Apple onthult op 9 maart meer over de Apple Watch

Wouter Nijsen
26 februari 2015, 19:00
2 min leestijd
Apple onthult op 9 maart meer over de Apple Watch

Apple heeft uitnodigingen verstuurd voor wat hoogstwaarschijnlijk een Apple Watch-event zal zijn. Op het evenement wordt er naar verwachting meer uit de doeken gedaan over de aanstaande smartwatch.

Lees verder na de advertentie.

Apple Watch-event op 9 maart

Apple Watch-event

Op 9 maart aanstaande vindt er een Apple-evenement plaats, dat hoogstwaarschijnlijk in het teken staat van de Apple Watch. Het evenement wordt naar verluidt gebruikt om meer details van de aanstaande smartwatch uit de doeken te doen. Er zijn namelijk een aantal zaken die we nog niet weten over de wearable. Denk bijvoorbeeld aan de precieze batterijduur en prijs van de Watch. Ook is het nog onduidelijk in welke landen het apparaat als eerste wordt gelanceerd, en met welke accessoires de smartwatch werkt.

Zoals we van Apple gewend zijn, is de uitnodiging vrij vraag. Zoals je hiernaast ziet, heeft het bedrijf gekozen voor een ontwerp met meerdere kleuren, met ‘Spring Forward’ als ondertitel. Dit lijkt te duiden op de zomertijd in de Verenigde Staten, die dit jaar in de nacht van 8 op 9 maart plaatsvindt. Dit hint waarschijnlijk op de Apple Watch.

Het nieuws over een Apple Watch-evenement komt echter niet geheel als een verrassing. Zo meldde Apple CEO Tim Cook niet zo lang geleden dat de Apple Watch in april officieel uitgebracht wordt. Daarnaast gingen er al langer geruchten over een evenement van Apple dat in maart zou plaatsvinden.

gouden apple watch

Nieuwe Macbook Air

Verder wordt er gesuggereerd dat op evenement ook de 12-inch MacBook Air voor het eerst wordt getoond. Er zijn echter nog wat twijfels, want het is mogelijk dat Apple ervoor kiest om alleen geüpdatete versies van de huidige MacBooks te tonen. Ook kan het zijn dat het vernieuwde Beats Music wordt onthuld. Ook hier gaan al langer geruchten over, en we weten inmiddels dat de muziekdienst waarschijnlijk samen met iOS 8.4 wordt gelanceerd.

Lees meer over de Apple Watch

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Series 1
Apple Watch Series 1

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen