‘Speciaal Apple Watch-evenement in februari’

Wouter Nijsen
4 februari 2015, 20:25
1 min leestijd

Volgens de laatste geruchten vindt er deze maand een Apple Watch-evenement plaats waar meer details bekend zullen worden over de aanstaande smartwatch van Apple.

Lees verder na de advertentie.

Apple Watch-evenement in februari

apple watch

Het doorgaans betrouwbare iGen, dat al eerder juiste Apple-voorspellingen deed, meldt dat al in deze maand een speciaal evenement van Apple zal plaatsvinden. Deze zou in het teken staan van de Apple Watch en ingaan op de details van de smartwatch. Er zijn namelijk nog een aantal zaken die we nog niet weten van de wearable. Zo is het bijvoorbeeld nog niet bekend hoe lang de batterij van de Apple Watch precies meegaat en hoeveel het apparaat precies gaat kosten.

Enkele dagen geleden zou Apple aan ontwikkelaars en partners gevraagd hebben om hun apps voor de Apple Watch halverwege februari af te maken. De reden hiervoor is logisch: het bedrijf wil waarschijnlijk tijdens de presentatie die apps tonen en ze direct erna publiceren in de App Store. Een exact tijdstip voor het Apple Watch-event is nog niet bekend, al wordt 24 februari als mogelijke datum genoemd.

‘Ook onthulling nieuwe Macbook Air’

Daarnaast wordt gesuggereerd dat tijdens het Apple Watch-evenement de 12-inch MacBook Air getoond zal worden. Dit ligt in lijn met eerdere geruchten. Analyst Ming-Chi Kuo voorspelde een week geleden dat de nieuwe laptop in maart in de winkels moet komen te liggen.

12-inch macbook air

De 12-inch MacBook Air zou de nieuwe Type C-usb-aansluiting introduceren. Dit is een veel kleinere usb-aansluiting die je op twee manieren kabels in de poort laat steken. Tot slot krijgt de nieuwe MacBook waarschijnlijk een Retina-scherm dat aanzienlijk scherper oogt.

Lees meer over de Apple Watch

Bron: iGen.fr
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Edition

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen