Woekerprijzen voor Apple Watch op eBay
Gijs Ettes

Sinds vanochtend is het mogelijk om de Apple Watch te reserveren en de levertijd van het horloge is inmiddels flink opgelopen. Daar spelen verkopers op eBay handig op in.

Apple Watch eBay prijzen lopen flink op

Het zal je niet zijn ontgaan dat Apple vanochtend is gestart met het aannemen van pre-orders voor de Apple Watch. Als verwacht maken verkopers op eBay gebruik van de beperkte beschikbaarheid van het horloge, dat aanvankelijk slechts in negen landen is te reserveren.

De levertijd van de Watch, Watch Sport en Watch Edition zijn inmiddels flink opgelopen. De Watch wordt binnen 4 tot 6 weken geleverd, terwijl op de Watch Sport en Edition tot respectievelijk juni en juli gewacht moet worden.

apple watch ebay

Verkopers op eBay vragen voor de goedkoopste Sport-uitvoering maar liefst 600 tot 700 euro, terwijl het horloge in de Apple Store voor 399 (38mm-model) en 449 euro (42mm-model) wordt aangeboden. Wil je de stalen versie van de Apple Watch kopen, dan kun je ook maar beter even geduld hebben. De prijs op eBay voor dit model ligt honderden euro’s boven de adviesprijs.

Vanaf 24 april worden de eerste bestellingen uitgeleverd. Wanneer de Apple Watch precies in Nederland en België verkrijgbaar wordt, is nog niet bekend.

Lees ook 6 zaken die je moet weten over het reserveren van een Apple Watch

Het laatste nieuws over de Apple Watch

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.