Fraai Apple Watch dock hit op crowdfundingwebsite

Gijs Ettes
7 april 2015, 12:25
1 min leestijd
Fraai Apple Watch dock hit op crowdfundingwebsite

Naarmate de release van de Apple Watch nadert, verschijnen er meer en meer accessoires voor het horloge. Met de NuDock kun je niet alleen je iPhone, iPad of accupack opladen, maar tegelijkertijd ook de Apple Watch.

Lees verder na de advertentie.

Fraai Apple Watch dock laadt ook andere gadgets op

nudock apple watch dock

NuDock behaalde in één dag zijn investeringsdoel op de crowdfundingwebsite Indiegogo. De interesse in het dock is groot, wat waarschijnlijk komt door het fraaie design en het feit dat het je favoriete gadgets gelijktijdig kan opladen.

Het dock werd bedacht door MiTagg en is gemaakt van stevig aluminium met een rubberen voet. Het is voorzien van een ledlampje met dimmer, verwijderbare accu, een usb-poort en Lightning-connector om je iPhone op te laden. Iedereen die vóór 10 april een reservering voor de NuDock plaatst, krijgt er bovendien een dock voor de Apple Watch bij, zodat ook deze gadget is op te laden.

Het dock kost tijdelijk 129 dollar, al moeten internationale kopers hier 25 dollar bij optellen voor de verzending. Dat is nog steeds aanzienlijk minder dan de uiteindelijke verkoopprijs van de NuDock, die 249 dollar zal bedragen. Bestelling worden vanaf juli uitgeleverd.

Lees meer over de Apple Watch

De Apple Watch is vanaf aankomende vrijdag te reserveren in een beperkt aantal landen, waaronder Duitsland, Groot-Brittannië en de VS. In Nederland en België zullen we iets langer moeten wachten, alvorens we de smartwatch kunnen aanschaffen, al is een precieze releasedatum nog niet bekend. Het laatste nieuws over de Apple Watch lees je hieronder.

Bron: Indiegogo
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Series 1
Apple Watch Series 1

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu